Groen, in de breedste zin van het woord

Distrikt Groen

Het is op zijn minst een sprekende kleur te noemen. Het is geen knallende kleur die overal opvalt. Maar het is wel een opvallende kleur in het verkeer. Een groene auto is op zijn minst bijzonder te noemen. Deze lak, Distrikt groen is subtiel, maar heeft een gele gloed als de zon er op schijnt. 

In combinatie met de hoogglans zwarte S Line details en 21 inch zwarte velgen en het panoramadak heeft de auto een chique en sportieve uitstraling. 

Aan alles gedacht

Uitgerust met een dubbel S Line pakket (exterieur en interieur) ben je met deze Q5 verzekerd van een comfortabele reis.

Aan assistenten aan boord ontbreekt niks, adaptieve cruise control, lane assist met correctie, dodehoekdetectie, verkeersbordherkenning, grootlichtassistent, Uitparkeerwaarschuwing, Parkeersensoren voor en achter en achteruitrijcamera zijn allemaal aanwezig.

Zitten doe je luxe, verwarmde sportstoelen bekleed met half leder en stof, verlengbare zitting en 2-weg instelbare lendensteun. In je handen heb je een mooi lederen stuurwiel met schakelflippers, je telefoon leg je op de draadloze oplader terwijl Apple CarPlay of Android Auto weergegeven wordt op het enorme display. Voor je zie je het instrumentarium met je navigatie en door je speakers klinkt je favoriete muziek via Spotify of Deezer. 

Groen!

Met deze Q5 ben je in elke situatie voorzien. Zuinig rijden is een eitje, met een opgeladen accu kan je tot 62km (WLTP) ver rijden. Lekker groen dus! Een lange reis over de snelweg kom je niks te kort met de 2 liter 265pk benzine motor. Gecombineerd heb 299pk onder je rechter voet voor de sportieve kilometers of ritten met aanhanger tot 2.000kg. Nog groener, want je hoeft er geen andere auto bij naast te houden. Niet genoeg ruimte in je aanhanger en kofferbak? Geen probleem! Wij leveren hem af met een set dakdragers. Zo kan de dakkoffer of je fietsen op het dak mee! Ohja... Aanhanger? Die gaat feilloos mee, maar de trekhaak vindt je pas terug als je hem elektrisch uitklapt. Heel simpel door een knopje in de kofferbak.