De Volvo XC40 plug-in hybride

Uit voorraad leverbaar in diverse kleuren

De Volvo XC40, de kleinste SUV van Volvo met een hybride aandrijflijn. Maar laat dat 'kleinste' maar weg als we het hebben over de omvang van deze stijlvolle auto. De XC40 is vergelijkbaar met een Volkswagen Tiguan, Peugeot 3008, Opel Grandland, Audi Q3, Nissan Qashqai, Ford Kuga of bijvoorbeeld de Mini Countryman. Met andere woorden, een ruime familie SUV met meer dan genoeg plek voor 4 personen en een berg bagage. 

1.800kg trekgewicht

Of je nou met een enorme caravan of 2 paards trailer wilt rijden, voor deze XC40 is niks te gek. Die 1.800kg is niet uniek voor deze of vergelijkbare auto's. Maar wel uniek als enige met plug-in hybride aandrijving!

De 211pk sterke T4 Recharge heeft een elektrische actieradius van 45km (wltp). 

Ultimate Dark

De ultimate uitvoering is de meest luxe. Met o.a. het elektrisch glazen panoramadak, de Harman Kardon Audio installatie, de lederen bekleding, Verwarmde voorstoelen en stuurwiel, sensor gestuurde achterklep, achteruitrijcamera en elegante crystal Orrefors versnellingspookje.

Tegenwoordig kies je 2 pakketten bij Volvo; Dark of Bright. Dit thema bepaald de uitstraling. De Dark uitvoerig is sportief met een zwarte grill en zwarte raamlijsten i.p.v. een chromen grill. De 20 inch 5 spaaks maakt de Dark uitvoering helemaal af.