Range Rover SV

Ultiem op elk niveau

De Range Rover, het vlaggenschip van Land Rover. De nieuwste technieken in de gehele autowereld komt hier samen in één. 

Range Rover

Een strakke en moderne vormgeving zonder overbodige details. Minimalistisch, kolossaal en doordacht. Het exterieur van deze Range Rover is zorgvuldig ontworpen en samengesteld. Ligurian Black Satijnglans lak samen met het SV Intrepid exterieur thema bestaande de 'Anthracite & Graphite Atlas' details. 22 inch (Style 7023) velgen en een elektrisch panoramadak maken het plaatje af.

Uitrusting

Normaliter wordt er vermeld welke opties er op een auto zitten. Bij deze Range Rover kan dat ook, maar mededelen wat er niet op zit is makkelijker. Dat zijn namelijk: een dak in contrastkleur, een houten stuurwiel en extra getint glas achter. Deze 3 opties zijn bewust niet aangevinkt op de optielijst om deze Range Rover deze minimalistische en chique uitstraling te geven.

Uitrusting

Toch zijn een aantal opties wel een aparte vermelding waard. Want op deze Range Rover zit heel veel vooruitstrevende techniek zoals:

  • Achterasbesturing om de draaicirkel te verkorten op lage snelheid en de auto stabieler te maken op hoge snelheid
  • Camera binnenspiegel voor de momenten dat de auto tot de hemel aan toe volgepakt zit
  • 24-voudig verstelbare en koel-verwarmbare voorstoelen met 'Hot Stone' -massagefunctie
  • Executive Class Comfort-Plus Seating achterin met luxe infotainment op elke zitplek
  • Laser LED koplampen voor de juiste verlichting in elke omstandigheid
  • Sluitbekrachtiging om altijd de deur in stijl en rust te kunnen sluiten

De P510e

Dat het een enorm grote auto betreft is niet te missen. Dat deze deels elektrisch aangedreven wordt wel! De 510pk sterke aandrijflijn bestaat uit een 2.996cc 6 in lijn motor met 400pk en 550Nm koppel die nauw samenwerkt met een 143pk sterke elektrische motor. Met een accu van bijna 40kWh (38,2 kWh) kom je 112km (WLTP) volledig elektrisch op weg!

Die 510pk en 550Nm koppel zijn overigens ook goed voor een acceleratie (0-100 km/u) van 5.5 seconden! 

Range Rover

De Range Rover is voor de echte avonturier, hij valt niet enorm op (met uitzondering van zijn omvang). Maar is wel tot alles in staat. Een zandpad, modder, bergen beklimmen, over rotsen kruipen, over sneeuw en ijs of door de woestijn, werkelijk alles doet de Range Rover met gemak. 

Ontspannen?

De zetel van de koning? of de achterstoel van de Range Rover! Je voelt je achterin de Range Rover echt een koning. De stoel kan in elke gewenste positie, de voorstoel klapt helemaal weg, het voetenbankje is instelbaar, je rug wordt gemasseerd, de stoel houdt je warm of koel. Jij gaat over alle ramen, zonwering, klimaat en navigatie via een tablet in je armsteun. Voor hangt een prachtig display waar je via HDMI je apparaat naar voorkeur op aansluit. Er is maar 1 ding dat ontbreekt... Een chauffeur die je rijdt als jij onderweg wilt zijn.