Vriezenveenseweg 42, 7678 VC Geesteren
0546 - 63 12 41

AUTOHAARHUIS UIT OVERIJSSEL IN DE HALVE FINALE VERKIEZING ONAFHANKELIJK AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR.

Bunnik, 07-06-2018

Voor de twaalfde editie van de verkiezing BOVAG Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar heeft de vakjury tien BOVAG-bedrijven geselecteerd die zich halve finalist mogen noemen, waaronder AutoHaarhuis uit het Overijsselse Geesteren.

De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van een mystery shopper en van W&D consultants. Dit onafhankelijke bureau neemt aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemingen verder onder de loep en kijkt op wat voor een manier het bedrijf functioneert. Hierna selecteert de vakjury drie finalisten die op 9 oktober 2018 tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven om de prestigieuze titel strijden.

“Alleen al het feit dat we zijn doorgedrongen tot de beste 10 van Nederland geeft al een enorme waardering en erkenning dat we op de goede weg zijn met ons autobedrijf”, aldus Gerard Haarhuis. De vele investeringen van de afgelopen jaren zijn daar volgens hem debet aan; “Ik heb het dan niet over investeringen in gebouwen maar in onze mensen. Zij moeten zowel letterlijk als figuurlijk de passende sleutels hebben die leiden naar tevreden klanten. De juiste opleiding en de juiste tools in de garage voor elke auto die hier binnenrijdt”!

Het onderhoud en het repareren van auto’s is niet meer zoals vroeger. De moderne software en de talloze complexe opties in de auto’s van nu vergt uiterst geavanceerde uitleesapparatuur. Een hybride of elektrische auto? AutoHaarhuis is een veelzijdig gecertificeerd bedrijf waar elk merk en type auto op z’n plek is!

Ook online en op social media is AutoHaarhuis vooruitstrevend. “Het internet biedt een scala aan kansen en draagt bij aan de groei van de laatste jaren. Met een eigen app, professionele foto’s en films van ons wagenpark geven we de klant een stuk beleving mee. Het biedt ons tevens verkoopmogelijkheden van Groningen tot aan Maastricht”, aldus Haarhuis.

“We zijn constant bezig om vanuit het oogpunt van de klant, kritisch naar alle facetten binnen het autobedrijf te kijken en ons te verbeteren. Hopelijk betaald zich dat uit in een mooie notering in de top 3 tijdens de spannende ontknoping van de BOVAG-verkiezing in oktober.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws
AutoHaarhuis is finalist en bindt de strijd aan met twee Brabantse kanshebbers AutoHaarhuis zet u in de kou!
Copyright © 2018 AutoHaarhuis Geesteren - Powered by: Autosoft B.V. - Disclaimer