Autobedrijf Geesteren

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in Geesteren? Dan ben je bij AutoHaarhuis aan het juiste adres. We zijn een onafhankelijke garage waar je terecht kunt voor al het onderhoud aan jouw auto. Maar ook voor private lease, financial lease, shortlease en operational lease kun je bij ons terecht. AutoHaarhuis is niet zomaar een autobedrijf, we zijn een dienstverlener in mobiliteit. We helpen je altijd graag weer op weg.

Autobedrijf Geesteren

Online afspraak maken

Direct een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud, servicebeurt, APK keuring of reparatie aan jouw auto? Je kiest zelf een datum en tijdstip waarop een bezoek aan onze werkplaats je het beste uitkomt. Je ontvangt bij ons altijd uitgebreide service, of je nu komt voor een reparatie of een APK. Omdat we dealeronafhankelijk zijn, kun je altijd voor keuring en onderhoud snel bij ons terecht, ongeacht welk merk auto je rijdt.

APK Geesteren

AutoHaarhuis is hét adres voor een APK in Geesteren. Bij AutoHaarhuis kun jezelf online een afspraak maken, waardoor je altijd te maken hebt met minimale wachttijden. Bovendien bieden wij altijd een scherp tarief! Als jouw auto gekeurd is op de standaard punten, ontvang je een compleet keuringsrapport. Dit rapport ontvang je altijd van ons, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring. Bij een APK bespreken wij de reparatiepunten, maar ook  altijd de adviespunten voor je auto. Op deze manier ben je volledig op de hoogte en kunt je altijd weer snel op weg. Meer weten? Lees meer over APK bij AutoHaarhuis.

Reparatie autobedrijf Geesteren

AutoHaarhuis, gevestigd in Geesteren, is sinds 1961 gespecialiseerd in reparatie en is een welbekend begrip in de regio voor reparatie, onderhoud en de aanbod van jonge en gebruikte auto’s. Een botsing, slippertje of een onopvallend paaltje; autoschade komt altijd onverwacht en ongelegen en dit lossen we graag voor je op. Een betrouwbaar gevoel als je de auto bij ons achterlaat, en een glimlach als je deze weer gerepareerd en gepoetst ophaalt.

Regionaal begrip Geesteren

AutoHaarhuis is inmiddels al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren. AutoHaarhuis is uitgegroeid tot een regionaal begrip in verkoop en leasing van jonge en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Op de huidige locatie in Geesteren aan de Vriezenveenseweg is een geheel nieuwe showroom herrezen inclusief een autoplein dat onderdak biedt aan zo’n 150 occasions. Jonge en gebruikte occasions welteverstaan, dat is het handelsmerk van AutoHaarhuis.

Autobedrijf Geesteren
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×