Autobedrijf Vriezenveen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in de buurt van Vriezenveen? Dan moet je bij AutoHaarhuis zijn. We zijn een onafhankelijke garage, waar je terecht kunt voor al jouw onderhoud aan je auto, maar ook voor financial lease, shortlease en operational lease en private lease. We zijn niet zomaar een autobedrijf maar een dienstverlener in mobiliteit en helpen je altijd snel weer op weg. Ook voor autoschade kun je bij ons terecht!

Autobedrijf Vriezenveen

APK Vriezenveen

AutoHaarhuis is het adres voor een APK in de buurt van Vriezenveen. AutoHaarhuis biedt altijd minimale wachttijden, een scherp tarief en je kunt gemakkelijk en snel online een afspraak maken. Als jouw auto gekeurd is op de alle punten, ontvang je een compleet keuringsrapport. Dit rapport ontvang je altijd van ons, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van jouw auto. Naast reparatiepunten bespreken wij samen met jou de adviespunten voor jouw auto. Op deze manier ben je volledig op de hoogte en kun je met een gerust hart de weg weer op.

Online afspraak maken

Wil je direct een afspraak maken voor auto onderhoud, een servicebeurt, een APK keuring of een reparatie? Dat kan in onze online werkplaatsplanner. Je kiest zelf een datum en tijdstip waarop een bezoek aan onze werkplaats jouw het beste uitkomt. AutoHaarhuis biedt altijd uitgebreide service, of je nu komt voor een airco check of een APK.

Reparatie autobedrijf Vriezenveen

AutoHaarhuis is sinds 1961 gespecialiseerd in reparatie en is een welbekend begrip in de regio van Vriezenveen voor reparatie, onderhoud en de aanbod van jonge en gebruikte auto’s. Omdat we dealeronafhankelijk zijn kun je altijd bij ons terecht voor een reparatie van jouw auto, ongeacht welk merk of model. Een botsing, slippertje of een onopvallend paaltje; autoschade komt altijd onverwacht en ongelegen en dit lossen we graag voor jou op. Een gerust gevoel als je de auto bij ons achterlaat, en een glimlach als je jouw auto weer gerepareerd en gepoetst ophaalt.

Regionaal begrip Vriezenveen

AutoHaarhuis is een autobedrijf gelegen nabij Vriezenveen en inmiddels al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren. AutoHaarhuis is uitgegroeid tot een regionaal begrip in verkoop en leasing van jonge en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Het full service autobedrijf heeft in 2010 zijn nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Op de huidige locatie, naast Vriezenveen aan de Vriezenveenseweg, is een geheel nieuwe showroom herrezen inclusief een autoplein dat onderdak biedt aan zo’n 150 occasions. Jonge en gebruikte occasions welteverstaan, want dat is nog steeds het handelsmerk van Auto Haarhuis. Vanaf Vriezenveen rijd je binnen een kwartier naar AutoHaarhuis.

Autobedrijf Vriezenveen
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×