Audi A4 Limousine Quattro Edition One

Bijzonder. Dat is de juiste woordkeuze voor deze Audi A4 45 TFSI Quattro Edition One. Bijzonder sportief. Bijzonder goed uitgerust. Bijzonder stijlvol. Bijzonder uniek. En wij gaan je vertellen waarom.

De meest sportieve in de gehele A4 reeks van Audi. En dat zie je. Hij oogt niet alleen sportiever door de nieuwste LED-koplampen en achterlampen, de robuustere grill en de strakkere lijnen, maar hij ís het ook echt. Onder de motorkap van de vierwiel aangedreven bolide vinden we maar liefst 245 paarden.

Edition One. Dat is de naam van deze meest exclusieve A4 op de markt. De uitrusting is dan ook bijzonder goed. Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, de spraakbediening, de Audi Virtual Cockpit 2.0 met een 12,3-inch groot full-HD scherm en andere geavanceerde extra’s zoals heel veel leder met ‘iets meer dan een vleugje’ Alcantara, massage, stoelverwarming (ook achterin), individueel in te stellen ambiance verlichting, een draadloze telefoonoplader en meer. Kortom: alles voor maximaal comfort.

In de fraaie kleur Quantum Grey. Net geen taupe. Net geen grijs. Maar precies ertussenin. Afgemaakt met zwarte accenten en dikke wielen: Audi Sport 19-inch lichtmetaal. En een S Line pakket. En dat allemaal over de Launch edition Sport heen (lees: de standaard bomvolle uitvoering) die als basis is genomen. Subtiel, stijlvol en stoer. Dat zijn de juiste woorden voor deze Audi.

Iedere Audi occasion is uniek. Geen enkele is hetzelfde. En dat vinden wij eigenlijk ook wel het charmante aan Audi. Maar er is altijd baas boven baas. En dat is deze A4 45 TFSI Quattro Edition One. Want in deze uitvoering staat er niet één te koop. Altijd al iets unieks willen rijden? Dan is dit je kans.

Kopen voor €58.750,-
Leaseicoon
Leasen vanaf €768,- p/m
22% bijtelling

Snel navigeren naar