bandenhotel

Bandenhotel

Bij Auto Haarhuis Geesteren beschikken wij over een bandenhotel. In deze speciaal ingerichte opslagplaats kunnen wij jouw winterbanden in de zomer en jouw zomerbanden in de winter opslaan.

In ons bandenhotel worden jouw banden op een constante temperatuur en vochtigheidsgraad gehouden. Daarnaast is er minimale verlichting aanwezig en dus ook weinig UV straling. Op deze manier wordt het rubber van jouw banden zo goed mogelijk beschermd tegen bijvoorbeeld veroudering. Hierdoor gaan jouw autobanden langer mee en hoeft u deze niet thuis op te bergen.

Jouw zomer- of winterbanden worden bij AutoHaarhuis Geesteren opgeslagen op kenteken en wielpositie. Zo is de kans op verwisseling bijna onmogelijk. Bij AutoHaarhuis Geesteren kunt u natuurlijk ook terecht om jouw banden te laten verwisselen en te balanceren. Voordat de banden worden opgeslagen zorgen wij er altijd voor dat de banden gereinigd, behandeld en geïnspecteerd zijn op steentjes, scheurtjes en dergelijke in het profiel, zodat de banden schoon en in goede staat worden opgeslagen.

Voor meer informatie of vragen over het bandenhotel van AutoHaarhuis kun je gerust contact opnemen met ons, kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×