Schadeherstel

Schadeherstel

Schade aan je auto is nooit gewenst. Daarom heeft AutoHaarhuis alles in huis om jouw auto vakkundig en snel te herstellen en repareren. Van tevoren maken wij u duidelijk wat de benodigde werkzaamheden en de verwachte kosten zullen zijn. Daarnaast verzorgt AutoHaarhuis ook de afhandeling met jouw verzekering, zodat je daar niet meer achteraan hoeft. In de tussentijd kun je van ons een vervangende auto meekrijgen. Zo kun je gewoon op de weg blijven terwijl wij jouw auto repareren.

Specifieke herstelwerkzaamheden 
Uiteraard kan je bij ons terecht voor de complete afhandeling van autoschade, maar ook voor de onderstaande specifieke herstelwerkzaamheden zit je bij ons goed. 

Uitdeuken 
Een deuk in het plaatwerk of kunststof kan bij ons worden uitgedeukt langs de lijnen van de carrosserie, middel de nieuwste technieken. Uitdeuken kan zowel met- als zonder spuiten.

Voorbewerken en spuiten
Voor de voorbereiding van het spuiten halen wij de oneffenheden weg en voorzien we de auto van de grondverf. Onze professionele spuiterij zorgt vervolgens dat de auto met een exacte kleur-match wordt gespoten. 

Velgen herstellen
Een stoeprand of ander obstakel geraakt? Wij herstellen de velg zo goed mogelijk weer in de oude staat. 

Spotrepair 
Beschadigingen aan de bumper kunnen worden hersteld door middel van ‘spotrepair’, een reparatie techniek waarbij de kosten relatief laag blijven. 

Krassen verwijderen 
Een kras in de blanke laklaag van een auto kan vaak worden hersteld zonder dat de auto hoeft te worden bespoten. 

Direct schade melden 
AutoHaarhuis heeft een eigen schadebedrijf in Geesteren, onder de naam Twentheland autoschade. Wij verzorgen de herstelwerkzaamheden en de afhandeling met de verzekering, zodat je snel en zorgeloos weer de weg op kan met een schadevrije auto. Hiervoor is eenvoudig een schadeformulier in te vullen.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×