Particulier financieren

Heb jij bij ons je droomauto gevonden, maar wil je het aankoopbedrag liever niet in één keer betalen? AutoHaarhuis helpt je graag op weg door het aanbieden van een passende financiering. Je rijdt zorgeloos weg in je droomauto zonder je spaargeld in te leggen. AutoHaarhuis werkt samen met verschillende betrouwbare financieringscollega's zodat jij altijd verzekerd bent van de scherpste rentetarieven. 

Hoe werkt auto financieren?

Er zijn grofweg drie manieren om een auto te financieren: via spaargeld, een lening of private lease. De goedkoopste optie is sparen. Geld lenen kost immers geld. Maar wanneer je het volledige aankoopbedrag liever niet in een keer wilt uitgeven, is een lening of private lease een goed alternatief.

Maar hoe werkt een auto financieren nou precies? Als je een auto particulier financiert bij AutoHaarhuis krijg je een huurovereenkomst. Deze stemmen we van tevoren persoonlijk met je af. De looptijd van deze overeenkomst ligt tussen de 6 en 72 maanden. Na deze looptijd is de auto eigendom van jou.

Maandelijks betaal je voor de overeenkomst een bepaald bedrag. Dit bedrag bestaat uit aflossing en rente. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van jouw wensen (looptijd, slottermijn, etc.), de aankoopprijs en het bouwjaar van je auto. Wil je liever een lager maandbedrag? Kies er dan voor om een slottermijn in te bouwen. Dit betekent dat je aan het einde van de looptijd een groter deel aflost. Hiervoor kan je de verkoop van je auto gebruiken. Over dit slottermijnbedrag betaal je alleen rente, geen aflossing. 

ford focus st line

Waarom particulier financieren bij AutoHaarhuis

Het particulier financieren van je auto bij AutoHaarhuis brengt vele voordelen met zich mee, zoals:

  • Onafhankelijk en persoonlijk advies bij elke AutoHaarhuis vestiging;
  • Maatwerk: we zorgen voor een passende lening voor jouw situatie;
  • Vast maandbedrag zonder verassingen;
  • Speciale betalingsbescherming mogelijk;
  • Extra voordeling te combineren met een autoverzekering van AutoHaarhuis.

Interesse? We helpen je graag op weg. Neem contact op voor een oriënterend gesprek of kom langs bij een van onze vestigingen.

Veelgestelde vragen over particulier financieren

Kan ik een auto financiering ook regelen bij de aanschaf van een auto?

Ja zeker. Onze verkoopadviseurs regelen een offerte op maat. Meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen ontvang je zo snel mogelijk een offerte op maat.

Hoeveel rente moet ik betalen wanneer ik mijn auto via jullie wil financieren?

Wil je meer weten over rentetarieven of de kosten van je maandbedrag? Neem contact met ons op via 088-6332400.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

km