Elektrisch rijden met Auto Haarhuis

Op zoek naar een nieuwe of gebruikte elektrische auto? Ook dan bij ben je bij Auto Haarhuis aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruime voorraad elektrische auto’s.

Elektrisch rijden

Onze actuele voorraad elektrische auto's

Alle merken elektrische auto’s

Als onafhankelijk autobedrijf zijn we niet gebonden aan één merk. Je kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische auto’s. Heb je andere wensen voor wat betreft merk en model? Ook dan helpen we jou graag.

De voordelen van elektrisch rijden

Behalve milieuvriendelijk heeft elektrisch rijden nog meer voordelen, zeker voor de zakelijke rijder. Zo kent de elektrische auto nog steeds een lage bijtelling. Bovendien ben je vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. Een voordeel dat ook voor de particulier telt. En wanneer je over zonnepanelen beschikt kun je kosteloos opladen. Tel uit je voordeel.

  • Voordelig in gebruik (geen hoge brandstofkosten)
  • Beter voor het milieu
  • Lagere onderhoudskosten (minder onderhoud nodig)
  • Fiscaal aantrekkelijk (geen wegenbelasting)

Elektrische auto leasen of kopen?

Kopen of leasen? Onze verkopers kunnen je exact vertellen wat voor jou de beste optie is. Wil je zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand? Dan zijn onze (private) leaseoplossingen ideaal. Wil je liever kopen maar heb je vragen over subsidie of zakelijke voordelen zoals de MIA en Vamil? Ook dan denken we graag met je mee. Of je nu particulier bent die milieubewuster wil rijden of een ondernemer met een groot wagenpark, er is altijd een oplossing voor elektrisch rijden die bij jouw situatie past.

Zekerheid met Auto Haarhuis

Vanaf de eerste elektrische auto in Nederland hebben wij elektrisch rijden omarmd bij Auto Haarhuis. Onze moderne werkplaats en monteurs zijn volledig ingericht op elektrische auto’s.

Kies je voor Auto Haarhuis, dan kies je voor zekerheid. Wij leveren namelijk meer dan alleen een auto. Behalve veel kennis over elektrisch rijden beschikken we over de modernste apparatuur zodat ook voor service en onderhoud jouw elektrische auto bij ons in goede handen is.

De voordelen bij Auto Haarhuis:

  • Hét adres voor alle merken elektrische auto’s
  • Alle diensten onder één dak
  • Altijd ruime voorraad nieuw en gebruikt
  • Koop, Private lease, Operational Lease, Shortlease of Financial lease
  • Altijd passend vervangend vervoer wanneer nodig

Meer informatie over elektrisch rijden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×