Garage en onderhoud Vriezenveen

Op zoek naar een betrouwbare garage voor het onderhoud van jouw auto in Vriezenveen? Dan ben je bij AutoHaarhuis aan het juiste adres. We zijn een erkende en onafhankelijke garage waar je terecht kunt voor al het onderhoud, APK, autobanden, winterbanden, airco service, zomerbanden en een grote- of kleine beurt. Ook voor autoschade kun je bij ons terecht. AutoHaarhuis is niet zomaar een autobedrijf en garage. We zijn een dienstverlener in mobiliteit en helpen je graag weer op weg.

Garage en onderhoud Vriezenveen

APK Vriezenveen

AutoHaarhuis is het adres voor een APK en onderhoud in Vriezenveen. AutoHaarhuis biedt altijd een scherp tarief, minimale wachttijden en je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Als jouw auto gekeurd is op de standaard punten, ontvangt je een compleet keuringsrapport. Dit rapport ontvangt je zowel bij goedkeuring als bij afkeuring. Naast reparatie- en afkeurpunten bespreken wij ook samen met jou de adviespunten van je auto. Op deze manier ben je volledig op de hoogte en kun je altijd weer snel op weg.

Airco Service AutoHaarhuis

AutoHaarhuis biedt volautomatische airco service aan personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Onze apparaten maken een eenvoudige, tijdbesparende en nauwkeurige service van het aircosysteem mogelijk en zorgt ervoor dat jouw airco weer optimaal werkt. De combinatie van deze gloednieuwe technologie en de kennis van onze medewerkers zorgt ervoor dat alle wettelijke normen nageleefd worden op gebied van prestaties en veiligheid.

Winterbanden Vriezenveen

Ben je op zoek naar winterbanden of wil je je banden laten verwisselen in de buurt van Vriezenveen? Dat kan bij AutoHaarhuis. Winterbanden zijn niet, zoals veel mensen denken, alleen maar nodig in de winter bij sneeuw en ijzel. Ze zorgen voornamelijk voor meer grip bij een nat en koud wegdek, ook als de temperaturen nog boven 0 zijn. Het is daarom belangrijk dat je op tijd jouw zomerbanden of all-seasonsbanden laat vervangen. Wij raden je aan om jouw winterbanden te vervangen bij 7 graden Celsius. Wij bieden je daarom een breed assortiment autobanden, winterbanden, runflatbanden, budgetbanden en SUV-banden. Wij adviseren je graag over de geschikte autoband voor jouw auto en rijstijl.

Zomerbanden

Zomerbanden zijn cruciaal voor het rijcomfort, brandstofverbruik maar ook voor je eigen veiligheid. Het grootste gedeelte van het jaar rijd je in Nederland op zomerbanden. Wij bieden je daarom een breed assortiment autobanden, zomer- en winterbanden, runflatbanden, en budgetbanden. Wij adviseren je graag over de geschikte autoband voor jouw auto en rijstijl.

Grote beurt auto Vriezenveen

Een grote onderhoudsbeurt wordt vaak jaarlijks aangeraden om serieuze schade aan je auto te voorkomen. Woon je in Vriezenveen en is jouw auto toe aan een grote beurt? Je kunt hier gemakkelijk en snel een onderhoudsbeurt plannen in onze online werkplaatsplanner. Je ziet direct wanneer er tijd voor je beschikbaar is en op deze manier heb je binnen een mum van tijd de afspraak gemaakt. Onze medewerkers helpen je dan graag verder en bieden je altijd transparant advies over jouw auto en het onderhoud daaraan.  

Kleine beurt auto Vriezenveen

Een kleine beurt is vaak in een mum van tijd gedaan, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Ben je opzoek naar een kleine beurt voor jouw auto in de buurt van Vriezenveen? Kom dan langs bij AutoHaarhuis, onze expert controleren je auto op ruim 25 belangrijke functies en we zorgen ervoor dat je weer veilig op weg kan. Bij een kleine beurt controleren wij autobanden, uitlaat, schokdempers, filters en remmen nauwkeurig. Natuurlijk vullen we ook voor jou de vloeistoffen bij en verversen we de olie en het oliefilter van je auto. 

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×