De service gaat ver!

Michel Wallerbosch is eigenaar van de Plus-supermarkt in Geesteren. Hij komt al jaren bij AutoHaarhuis, zowel zakelijk als privé. Benieuwd waarom? Lees snel verder!

Klant aan het woord: Michel Wallerbosch

Zakelijk én prive

Ik kom al jaren bij AutoHaarhuis, omdat ik precies weet wat ik aan ze heb! De auto’s zijn top en ze zijn altijd bereid om me verder te helpen. Op dit moment heb ik meerdere zakelijke lease-auto’s van AutoHaarhuis en ook privé rijd ik in een Haarhuis-auto.

Inzicht in kosten met HaarhuisAutolease

De bussen voor de supermarkt lease ik. Er rijden meerdere personen in, en bij HaarhuisAutolease houd ik de kosten goed overzichtelijk. De prijzen zijn altijd goed, dus ook mijn nieuwe bus met koeling is weer bij AutoHaarhuis besteld!

Geweldige service

De service van AutoHaarhuis gaat heel ver. Soms heb ik snel even een auto nodig. Dan kan ik er altijd even één ophalen. En als ik ergens sta met pech, komen ze persoonlijk langs om een vervangende auto te brengen, waar ik ook ben. Die service is voor mij heel belangrijk. Als supermarkteigenaar weet ik hoe belangrijk klantvriendelijkheid is en AutoHaarhuis doet dit naar mijn idee heel goed. Als ik de showroom binnenloop is er meteen een gevoel van welkom en staat de koffie klaar.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×