Autolease

Op dit moment rijden er meer dan 700 leaseauto’s van HaarhuisAutolease. En dat is ook niet zo gek. Bij ons lease je jouw (zakelijke) personenauto of bedrijfswagen op een manier die bij jou past. Omdat we een eigen leasemaatschappij hebben, kun je bij ons alle kanten op. Bij HaarhuisAutolease kies je zelf jouw droomauto en gewenste leasevorm! 

  • Supersnelle service
  • Leasen op maat
  • Jij kiest de auto

Alles voor jouw auto!

Op zoek naar een specifieke auto? Wij zoeken ‘m voor je! En rijd je je leaseauto total loss? Dan krijg je van ons direct kosteloos een nieuwe uit de showroom, zodat je snel weer verder kunt. Indien gewenst, komen we de auto of bedrijfswagen halen en brengen bij schade of onderhoud. Hulp nodig of een vraag over jouw leaseauto? Je kunt altijd contact opnemen met jouw vaste contactpersoon!

Buitenlandverklaring (AIT*)

Als je met jouw leaseauto naar het buitenland reist, heb je voor een aantal landen een buitenlandverklaring (AIT*) nodig. Dit is een document waarin staat dat je toestemming hebt gekregen van HaarhuisAutolease om in de auto te mogen rijden. Deze verklaring is benodigd in de volgende landen: Albanië, Bulgarije, Bosnië-Herzegovina, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Israël, Kroatië, Letland, Litouwen, Macedonië, Marokko, Moldavië, Oekraïne, Polen, Roemenië, Servië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland, Wit-Rusland.

Wij stellen de machtiging voor je op sturen deze per post naar de KvK. De KvK ondertekent de machtiging en je ontvangt deze z.s.m. retour. Je kunt op reis! Let op: ga je op reis naar Marokko of Turkije? Dan gaat het proces net even anders. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ritregistratie

Wij kunnen voor diverse ritregistratie- en volgsystemen leveren en inbouwen in jouw leaseauto. Hiermee kun je eenvoudig zakelijke- en privéritten beheren en registreren met slechts één druk op de knop. Deze systemen registeren volgens de richtlijnen van de Belastingdienst. Voor wagenparkbeheerders hebben wij tevens de mogelijkheid het wagenpark uit te rusten met intelligente Track & Trace systemen, zodat je altijd direct een gedocumenteerd inzicht krijgt waar je berijder zich bevindt of heeft bevonden.

Brandstofbeheer

Via HaarhuisAutolease kun je eenvoudig je brandstofbeheer regelen. Je ontvangt een brandstofpas, waarmee je bij ieder tankstation in Nederland kunt tanken. Wij betalen jouw brandstofkosten. Per kwartaal ontvang je van ons een gedetailleerde brandstofafwikkeling. Tussendoor inzicht houden? Je kunt dagelijks al je tankingen volgen via het online overzicht. Ben je de brandstofpas kwijtgeraakt of is er sprake van diefstal? 24 uur per dag kun je de brandstofpas laten blokkeren. Neem contact op met HaarhuisAutolease om een nieuwe pas aan te vragen. 

Onderhoud inplannen

Wil je onderhoud inplannen voor jouw leaseauto? Kies een geschikt moment in onze werkplaatsagenda. Wij nemen altijd contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Schade melden

Heb je schade aan je leaseauto? Plan een afspraak in om deze te laten herstellen. Geef duidelijk aan in het opmerkingenveld waar de schade zich bevindt en omschrijf de schade zo duidelijk mogelijk.

Vervangend vervoer

Lease je bij HaarhuisAutolease? Dan is je auto doorgaans bij AutoHaarhuis in onderhoud. Vervangend vervoer is dan altijd en gratis voor jou beschikbaar. Indien gewenst halen en brengen wij zelf de auto’s. Heb je vervangend vervoer nodig voor in het buitenland? Dan dien je dit aanvullend te regelen met HaarhuisAutolease. 

Persoonlijke gegevens wijzigen

Wil je de persoonlijke gegevens voor jouw leaseauto(’s) wijzigen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. 

Autolease

Ook leasen bij HaarhuisAutolease?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een leaseauto? Of wil je meer informatie over de verschillende leasevormen die mogelijk zijn? Neem vandaag nog contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek!

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×