Hoe werkt Private Lease?

Zie jij jezelf al rijden in jouw droomauto, maar twijfel je tussen kopen en Private Lease? Het kopen van een nieuwe auto of occasion vergt een behoorlijke investering. Bovendien krijg je nog te maken met onderhoud, verzekering en onverwachte reparaties. Kies je liever voor zekerheid? Kies dan voor Private Lease bij Haarhuis Autolease. Op deze pagina vind je alle informatie over Private Lease op een rij, zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Een vast maandbedrag

Als je een auto leaset, is hij niet van jou. Je huurt in feite de auto van Haarhuis Autolease voor een termijn die bij jouw wensen past. Hier betaal je een vast maandbedrag voor. Dit bedrag is inclusief de meeste autokosten. Wij regelen en betalen bijna alles voor je. Het enige wat je buiten je leasebedrag om zelf betaalt, is de brandstof, verkeersboetes en de wasstraat. De componenten die in het leasebedrag zijn opgenomen zijn:

Reparatie, onderhoud en banden

Onderhoud en bandenvervanging bij slijtage regel je eenvoudig via ons. Wij nemen de kosten hiervan voor onze rekening.

Verzekeringen

Er zit een standaard Schadeverzekering Inzittenden bij het maandbedrag inbegrepen. Ook de WA-verzekering en de Cascodekking is geregeld.

Gratis vervangend vervoer

Staat je auto bij ons in de garage voor onderhoud, reparatie of schadeherstel? Dan krijg je van ons gratis een vervangende auto tot je beschikking.

Pechhulp

Pech onderweg? Geen zorgen. Er zit pechhulp in je maandbedrag. Er staan (inter)nationale hulpdiensten voor je klaar.

Schadeherstel en glasreparatie

Onze Cascodekking is zeer compleet. Enkel het eigen risicobedrag is voor je eigen rekening. Onze reparateurs helpen je graag om de schade weer te herstellen. 

Wegenbelasting

Deze maandelijkse kosten zitten bij het maandbedrag van je Private Lease contract inbegrepen.

In een paar stappen naar jouw droomauto

In een paar eenvoudige stappen sluit je een Private Lease contract af bij Haarhuis Autolease. Hieronder zie je onze standaard procedure.

Occasion private lease in 5 stappen

Kosteloos inleveren aan het einde van het contract

Is jouw Private Lease contract ten einde, dan kan je jouw auto weer kosteloos inleveren bij Haarhuis Autolease. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over de waardevermindering of de verkoop van de auto. Slim, voordelig en zorgeloos je favoriete auto rijden. Dat is leasen bij Haarhuis Autolease.