Bedrijfswagen Lease

Bedrijfswagen leasen? Dit zijn de voordelen

Een bedrijfswagen is essentieel voor je werk als ondernemer of ZZP'er. Het is niet alleen je werkplek, maar ook je visitekaartje. Maar kun je een bedrijfswagen nu het beste kopen of leasen? Dat hangt af van een aantal factoren. Wanneer je een bus koopt, dan is de bus van jezelf. Wanneer je een bus least, dan houd je geld over voor andere investeringen en kom je nooit voor onverwacht hoge kosten te staan. Gaat er iets stuk? Dan wordt er gezorgd dat jij meteen weer mobiel bent en geen klussen misloopt. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het leasen van een bedrijfswagen bij Haarhuis Autolease, namelijk:

 • Merkonafhankelijk advies op maat;

 • Snelle levering van jouw bedrijfswagen;

 • Profiteer van ons inkoopvoordeel;

 • Eén aanspreekpunt en één factuur;

 • Volledige ontzorging: wij regelen alles van A tot Z.

Onze bedrijfswagens

Zoveel bedrijfswagens, zoveel keuzes. Maar welke bedrijfswagen past het beste bij jou en je werk? Om te beginnen met het formaat. Ga jij voor een compacte of een grote wagen? Een enkele cabine of een dubbele cabine? In onze ruime voorraad vind je gegarandeerd de bedrijfswagen die precies past bij jouw wensen. 

Heb jij jouw bedrijfsauto bij ons gevonden, maar ontbreken net die zwarte details of dikke wielen? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk je voertuig voor je is. Het brengt je niet alleen van A naar B, maar het is voor veel bedrijven ook een visitekaartje. Daarom is er Haarhuis Premium personalisatie. Voor een aantal bedrijfswagens hebben wij een Premium samenstelling gemaakt van bijzondere extra's. Deze extra's zijn in pakket, maar ook afzonderlijk verkrijgbaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om extra's die niet beschreven staan toe te voegen aan jouw bedrijfswagen. En natuurlijk denken we graag met je mee. ;) 

De bedrijfswagens die je kunt vinden in onze voorraad, zijn direct beschikbaar en leverbaar. Hiervoor kun je direct een zakelijke leaseofferte aanvragen. Eventueel in combinatie met een offerte voor het kopen of financieren van de bedrijfswagen. Wij helpen je graag op weg!

Maatwerk bedrijfswagen

Bedrijfswageninrichting

Een bedrijfswagen uitzoeken is al een klus op zich. Maar hoe zorg je ervoor dat je je bestelwagen zo efficiënt mogelijk inricht? Wij helpen je! Dit kunnen we voor jou betekenen:

 • Advies op maat

 • Gebruiksklaar inrichten naar wens

  • ​Aluminium- of houten inrichting

  • Opbergkasten en ladesystemen

 • Belettering

 • Rijklaar: ophalen, starten en wegrijden

Met een nette, opgeruimde bedrijfswagen voorzien van doeltreffende inrichting en duidelijke reclame maak je altijd een professionele eerste indruk!

Bekijk ons totale Bedrijfswagen Lease aanbod

Kan ik mijn bedrijfswagen ook private leasen?

Zeker! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bus met dubbele cabine te private leasen. Vanzelfsprekend is elke bedrijfswagen te private-leasen.