Occasion Lease Zakelijk

Een occasion zakelijk leasen bij Haarhuis Autolease

Direct een auto of bedrijfsauto nodig voor zakelijk gebruik? Dan is Occasion Lease Zakelijk bij Haarhuis Autolease de oplossing voor jou! Hiermee profiteer je namelijk van verschillende voordelen:

  • Direct instappen en wegrijden in jouw nieuwe leaseauto;

  • Ruime keuze uit rijk uitgeruste, jonge auto's en bedrijfsauto's;

  • Auto's zijn volledig gecheckt en in optimale staat, zowel technisch als optisch;

  • Je kunt kiezen voor een minder lange of flexibele looptijd;

  • Vriendelijke maandtarieven;

  • Berijders genieten van de 'oude' lagere bijtelling.

Zo wordt zakelijk leasen bij Haarhuis Autolease ook privé een betere keuze.

Kies voor die jonge occasion!

Het leasebedrag dat je per maand betaalt is mede afhankelijk van het type auto, de uitvoering, eventuele extra opties en services. Wanneer je een nieuwe auto samenstelt en aankleedt met stoere velgen, lederen bekleding en een panoramadak, zal je altijd gebonden zijn aan een flinke meerprijs. Maar wist je dat dit ook kan voor een betaalbare all-in prijs? Maak kennis met Occasion Lease Zakelijk: net zo onbezorgd rijden als in een nieuwe auto, maar dan veel voordeliger.

Auto's met een lage bijtelling

Op zoek naar een auto met een lage bijtelling? Dan kom je al snel terecht bij een elektrische auto. Op dit moment bestaat er namelijk alleen nog maar een categorie verlaagde bijtelling voor volledig elektrische auto’s. Hiermee zijn deze auto’s aanzienlijk goedkoper in de bijtelling dan benzineauto’s, dieselauto’s of hybrideauto’s. Maar ook de regels rondom de categorie verlaagde bijtelling worden jaarlijks gewijzigd (lees: aangescherpt). Waar de verlaagde bijtelling in 2018 nog 4% betrof over de catalogusprijs, is het anno 2021 gestegen naar 12% tot en met een cataloguswaarde van €40.000,-. Alles daarboven wordt belast met 22%. Toch kun je in 2021 nog steeds een elektrische bolide rijden met 4% of 8% bijtelling…

Bekijk ons totale Occasion Lease aanbod