PEUGEOT

Bent u op zoek naar een (bedrijfs)auto die betrouwbaar is, een scherpe prijs heeft en waarmee u op zeer korte termijn de weg mee op kan? Bekijk dan eens ons aanbod Peugeot occasions. Het aanbod van Peugeot occasions is bij AutoHaarhuis zeer groot en divers. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen. Bekijk of de auto van uw dromen erbij zit!

Onze Peugeot occasions

Bij AutoHaarhuis bieden wij een topselectie van onder andere de Crossover Peugeot 3008, de middenklasser Peugeot 308 en de 508 Peugeot. Daarnaast beschikt onze selectie over de Peugeot Partner, die erg geschikt is als betrouwbare bestelauto en/of (bedrijfs)auto. Bij onze Peugeot occasions hanteren wij hoge criteria en wij nemen alleen hoogwaardige en uitgebreid geteste jong gebruikte Peugeots op in onze selectie. Hierdoor kunnen wij een Peugeot occasion garanderen van de beste kwaliteit. Bekijk ons aanbod!

  • Peugeot 3008
  • Peugeot 308
  • Peugeot 508
  • Peugeot Partner

Over Peugeot

Peugeot staat bekend als betrouwbaar automerk. Het Franse automerk is in 1897 opgericht en is onderdeel van autobouwer PSA. Het is dan ook een van de oudste nog bestaande automerken. Sinds 2014 zijn alle Peugeot-modellen vernieuwd. Hierbij kwam onder andere de populaire Peugeot 308 op de markt. Deze auto werd in hetzelfde jaar nog uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar’. De huidige modellen zijn in samenwerking met het zustermerk Citroën ontwikkeld.

Vragen over onze Peugeot occasions?

Heeft u vragen over een Peugeot occasion, wilt u persoonlijk advies of gewoon kennismaken? Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. Neem contact op via 088 633 2400 of stuur ons een mail via [email protected]. Ons team staat graag voor u klaar!

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×