Meet the team

Maak kennis met onze collega Jeroen

Jeroen Linderman 2

Jeroen Linderman

Accountmanager Lease
Almelo

Vanaf 1 september is Jeroen Linderman toegevoegd aan het team van Haarhuis Autolease, waar hij de functie van Accountmanager vervult. De missie van Jeroen: klanten optimaal voorzien in hun mobiliteitsbehoefte. Jeroen stelt zich in dit interview graag aan je voor. 

Wie is Jeroen?

Mijn naam is Jeroen Linderman, geboren in Oldenzaal in 1968. De laatste 20 jaar woonachtig in de Lutte, samen met mijn vrouw Marjolein en hond Safy. Mijn hobby's zijn fietsen, zowel wielrennen als mountainbike. Uiteten is ook een favoriete bezigheid. Daarnaast ben ik Spanjofiel en gek op dit Iberisch schiereiland. 

Waar heb je eerder gewerkt, en welke studies heb je gevolgd?

Ik heb gewerkt bij Volkswagen dealer ROBA (het huidige Pouw). Hierna heb ik een tijd lang mijn eigen bedrijf gerund. In 2018 toch weer de lease ingerold bij van Mossel Autolease en vanaf 1 september bij Haarhuis Autolease. Mijn opleiding heb ik genoten aan het Twents Carmellyceum te Oldenzaal, en de IVA Business School in Driebergen. 

Wat is jouw specialisatie?

Ik ben gespecialiseerd in Autolease. Waar vroeger de leasewereld nog maar uit één of enkele facetten bestond, zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Dit maakt het vak ook leuk: het is een snel veranderende branche.

Ik zocht een lease- annex compleet autobedrijf die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft

Hoe ben je bij AutoHaarhuis terecht gekomen?

Ik zocht een lease- annex compleet autobedrijf die klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Samen met collega Daniël heb ik afgelopen voorjaar Gerard Haarhuis bezocht en hebben we de eerste schreden gezet. 

Waarom heb je gekozen voor AutoHaarhuis?

Bij AutoHaarhuis is de klant nog echt klant, en wordt voor iedere klant -zowel groot als klein- alle tijd genomen. Ik voel me thuis bij een (h)echt familiebedrijf en de filosofie waar de klant centraal staat. 

Hoe zou je, voor zover je nu kan beoordelen, AutoHaarhuis omschrijven?

Een hecht, ambitieus bedrijf met een heldere missie en visie voor de toekomst. 

Wat wil je gaan bereiken?

Samen met team AutoHaarhuis werken aan een gezonde groei, en een optimale klantbediening