Nieuwsbrief april

Beste klanten,

U heeft vorige maand wellicht onze e-mailnieuwsbrief gelezen met betrekking tot onze huidige protocollen, welke wij ingesteld hebben vanwege het coronavirus.

Daarbij willen we u nu ook laten weten dat u uiteraard nog steeds van harte welkom bij ons bent. Gelukkig kunnen en mogen wij u mobiel houden. We zijn open en werken hard om ervoor te zorgen dat we onze beloften aan u kunnen blijven nakomen. Wanneer u vragen en/of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. We blijven ons inzetten om voor uw auto te zorgen, ook in deze moeilijke tijden!

Wij wensen u en uw dierbaren een goede gezondheid en veiligheid toe in deze ongekende tijd.
Namens alle medewerkers van Auto Haarhuis

Nieuwsbrief april

Laat uw APK niet verlopen

Moet uw auto binnen 1 maand APK gekeurd worden? Voorkom dat de APK van uw auto verloopt! Een auto die niet APK gekeurd is, is niet verzekerd en daarnaast loopt u het risico op een boete. Plan daarom gewoon de afspraak in.


 

#zorgheldenauto

Nu we allemaal in de greep zijn van het coronavirus, wordt meer dan ooit een beroep gedaan op zorgverleners. Die maken lange dagen en lopen flinke risico’s. En het einde is nog niet in zicht. Daar kunnen we weinig aan doen – maar we kunnen wél onze waardering tonen. We volgen het voorbeeld van één van onze collega’s uit de randstad en doen dat door een paar van deze zorghelden te ontzorgen op het gebied van vervoer.

Bekijk hier de website


 

Bij mooi weer kan uw auto doelwit zijn

De tijd dat vogels uw auto weer als doelwit gaan zien, komt er ook weer aan. Als er vogelpoep op uw autolak zit dan kunt u deze het beste direct verwijderen. Als vogelpoep te lang op de autolak blijft zitten dan vreet deze zich namelijk in de lak en kunnen lakbeschadigingen en doffe plekken ontstaan. Gebruik veel water en een zachte doek om de poep te verwijderen.


 

Rijd niet door op winterbanden

Bij hogere temperaturen besparen zomerbanden geld. Wie tijdens de zomer doorrijdt op winterbanden kan tot 20% hogere slijtage ondervinden en tot 5% meer brandstof verbruiken. Daarnaast zijn de remprestaties van winterbanden zo’n 30% minder dan die van zomerbanden bij een buitentemperatuur (vooral tijdens de zomervakantie) van zo’n 35°C.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Plan dan nu een afspraak in.

Maak hier een afspraak


 

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×