Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus

APK verlopen?

Officieel mag er niet gereden worden zonder APK. Als u door de politie wordt aangehouden zonder geldige APK, kunt u rekenen op een boete. Want of er wel of geen geldige APK op uw auto zit, valt voor de politie eenvoudig te achterhalen.

Tevens kan uw verzekeringsmaatschappij op z’n minst lastig gaan doen als u een ongeluk veroorzaakt en rijdt zonder APK. Sommige verzekeringsmaatschappijen stellen dat u niet voldoet aan de wettelijke eisen om met de auto aan het verkeer te mogen deelnemen wanneer u te laat bent met de APK en dus ongekeurd rondrijdt.

Moet uw auto binnenkort voor onderhoud en/of gekeurd worden? Maak dan nu alvast een afspraak

Pas op met handgel in de auto

Een fles of tube handgel berg je het beste op in het dashboardkastje. Laat deze NIET open en bloot in de volle zon in de auto liggen. Als er handgel uit de fles op tube lekt, kan bij verdamping en in de buurt van een hittebron een mogelijke ontbranding ontstaan.

Wees alert en laat geen flesjes of doorzichtige tubes met vloeistof in de auto achter. De fles of voorruit van uw auto kan werken als een vergrootglas voor de zon en kan daardoor zorgen voor een beginnende schroeiplek dan wel brand.

Even voorstellen

Vanaf augustus is Henrion Maassen van den Brink ons team komen versterken.

Henrion gaat zich volledig richten op de bedrijfswagens binnen AutoHaarhuis. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring in de bedrijfswagenbranche kan Henrion u optimaal adviseren bij aanschaf van een bedrijfswagen.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×