Nieuwsbrief December

Nieuwsbrief December

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch 2020. Bedankt voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft gegeven. Wij staan met ons hele team, met veel enthousiasme, graag weer voor u klaar in januari 2020!

Namens alle medewerkers van Auto Haarhuis


 

De tijd rond kerst en oud & nieuw is het uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan ons bedrijf. Houdt u wel rekening met onze aangepaste openingstijden:

Dinsdag 24 december sluiten wij om 16.00 uur.
Dinsdag 31 december sluiten wij om 12.00 uur.
Ook op beide kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Donderdag 2 januari staan wij weer voor u klaar.


 

APK gekeurd, dus geen onderhoud meer.

De APK is géén onderhoud, een APK zegt namelijk alleen iets over het moment van keuren. Voldoet op het moment van keuren alles aan de minimale wettelijke norm, ook al is het maar nipt, dan wordt uw auto goedgekeurd. Een APK zegt dus niet of uw auto ook volgende maand of tijdens winterperiode nog in orde is. De motor wordt bijvoorbeeld niet meegenomen in de keuring.

Is uw auto nog niet toe aan de APK, maar wel aan een onderhoudsbeurt? Maak dan online een afspraak.

Maak hier uw afspraak


 

 

Liefhebbers van auto’s sinds 1961

Vanaf het begin zijn jonge, betrouwbare auto’s met aantrekkelijke kilometerstanden ons handelsmerk geweest. Gelukkig zijn we daar nooit van afgestapt. We zijn trots op wat we samen bereikt hebben. We hebben keuzes gemaakt die succesvol zijn gebleken en gezorgd hebben voor groei. Samen vormen we een hecht team waarin we als collega’s van elkaar op aan kunnen.

Meer over ons bedrijf


 

De juiste stand

Het valt op dat veel automobilisten tijdens mistig weer de verkeerde of zelfs geen verlichting voerden. Een veel voorkomende oorzaak is dat de schakelaar van de verlichting op automatisch was gezet. Gevolg: geen verlichting of alléén dagrijverlichting aan de voorzijde. 

Oorzaak: de sensor op de voorruit detecteert geen mist. Dit kan dus zeer gevaarlijke situaties opleveren. Oplossing zet de schakelaar op dimlicht. Dan valt de auto van voren en van achteren het beste op.


 

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×