Nieuwsbrief juni

De maandelijkse nieuwsbrief van AutoHaarhuis. Wilt u deze nieuwsbrief maandelijks per mail ontvangen? Schrijf u dan in onderaan de pagina!

Nieuwsbrief juni

De APK tijdens uw vakantie

Gelukkig mogen de campings in Nederland weer helemaal open. Ook zijn de meeste grenzen weer open voor vakantiegangers.

Valt de APK keuringsdatum net tijdens uw vakantie, of op een ander moment dat u niet goed uitkomt? U kunt uw auto al vanaf twee maanden vóór de APK vervaldatum opnieuw laten keuren. Bij het bepalen van de termijn van twee maanden wordt de APK vervaldatum meegerekend. De nieuwe APK vervaldatum blijft dan hetzelfde, plus 1 of 2 jaar.

Moet uw auto binnenkort voor onderhoud en/of gekeurd worden?

Subsidies voor elektrisch rijden

Ben jij van plan om een elektrische auto te kopen? …Dan is dít het juiste moment! Vanaf nu is er namelijk de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor het kopen of leasen van een elektrische auto. Als Nederlandse consument krijg je €4.000,- subsidie op een nieuwe- of €2.000,- op de aanschaf van een gebruikte *EV.

Meer informatie over subsidies voor elektrisch rijden

Edge Mobility

Sinds 2 juni 2020 zijn we met onze vestiging in Almelo officieel toegetreden tot EDGe Mobility: hét kwaliteitskeurmerk op het gebied van elektrisch rijden.

Als erkend EDGe Mobility specialist hebben we alle kennis en tools in huis om jou te adviseren over de aankoop van een EV, te helpen bij een storing aan- en onderhoud voor jouw elektrische auto én om al jouw vragen omtrent elektrisch rijden te beantwoorde

Meer informatie over Edge Mobility

Zomer en regen, geen fijne combinatie

Goed zicht begint met een schone ruit. Snel even de ruitenwissers aan om al die vliegjes eraf te halen en vervolgens is er helemaal niets meer te zien. Herkent u dit? Zorg dat de conditie van de ruitenwissers in orde is! Om goed zicht te garanderen, is het verstandig om uw ruitenwissers regelmatig te controleren en bij slijtage te vervangen. Check ook gelijk de ruitensproeiervloeistof.

Kom even langs, dan controleren wij het direct voor u

Maandelijks de nieuwsbrief per mail ontvangen?

 

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×