Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

Beste Klant,

De wereld is de laatste weken erg veranderd, maar heel langzaamaan begint het gewone leven weer op te starten. Kinderen kunnen weer naar school en mogen weer gaan sporten. Het openbaar vervoer gaat ook weer meer rijden. De NS zet meer treinen in, alleen denkt men na over een nieuwe invulling en meer ruimte per persoon.

In landen om ons heen horen en zien we dat er steeds meer auto’s worden gekocht om de individuele vrijheid te behouden en minder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Ook wij merken dat mensen een voorkeur hebben voor individuele mobiliteit. Vele klanten maken gebruik van de services die wij aanbieden, waar wij natuurlijk ontzettend blij mee zijn.

Fijn ook dat we u deze maand weer kunnen voorzien van een nieuwsbrief. Dit keer met handige tips, leuke weetjes en interessante feiten rondom de auto.

Wij wensen u veel leesplezier. Pas goed op uzelf en zorg voor elkaar!

Namens alle medewerkers van Auto Haarhuis

De zomercheck

Gaan we wel of niet op vakantie? En als we gaan, waar gaan we dan naartoe? Het buitenland of in eigen land? Niemand die het op dit moment weet. Maar op het moment dat we op pad mogen, is het belangrijk dat uw auto er klaar voor is. Veel auto’s staan al enige tijd stil en een kleine check vooraf is zeer verstandig. Daarom bieden wij u de zomercheck a

an, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voor slechts € 24,95. controleren we de meest vitale onderdelen en vloeistoffen van uw auto. Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt dan melden we u dat vooraf.

Maak hier een afspraak

 

Wij zijn op zoek naar een Diagnose-specialist

Je komt te werken in een zeer goed geoutilleerde werkplaats, in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers en krijgt alle ruimte en faciliteiten om jezelf verder te ontwikkelen.

EV, ADAS, PASS THRU, Connectiviteit, Waterstof, etc., zijn kreten die je ziet als een uitdaging i.p.v. een gevaar.

Bekijk hier de vacature

Gaat de verzekeringspremie van mijn auto omlaag?

Door de maatregelen van de overheid is het minder druk in het verkeer. Dat heeft een positieve invloed op de verkeersveiligheid en verkeersongevallen. De exacte impact daarvan op het aantal schadeclaims dat bij autoverzekeraars binnenkomt, is nog niet bekend. Het Verbond van Verzekeraars heeft nog geen cijfers van het aantal schadeclaims op de autoverzekering van de afgelopen weken. Veel verzekeraars geven ook aan dat het nog te vroeg is om die balans op te maken. Of de verzekeringspremie omlaag gaat, is dus (nog) niet bekend.

Tip: Zo reinig je het touchscreen

Hoe kan je vegen, vingerafdrukken en stof dat achterblijft op het touchscreen het beste verwijderen? Er zijn natuurlijk speciale reinigingskits te koop, maar meer dan een reinigingsdoekje voor brillen of een doek gemaakt van microvezel heeft u eigenlijk niet nodig. Het grote voordeel van deze microvezel(doekjes) is dat ze het stof aantrekken, maar ook vet (van uw vingers) en andere vuiligheid. Het verwijdert het vuil in plaats van het te verplaatsen.

In veel gevallen heeft u geen reinigingsmiddel nodig. Maak het scherm met ronddraaiende bewegingen schoon en druk niet te hard. Blijven er toch nog vette vingers of vuil achter op het scherm? Maak het microvezeldoekje dan licht vochtig met een heel klein beetje water. Poets daarna nog even droog met een ander microvezeldoekje. Vergeet niet het scherm uit te schakelen!

 

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×