Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november

Nieuw soort pechgeval

Keyless

Steeds meer auto’s hebben keyless entry. De autosleutel communiceert hierbij draadloos met de auto. Starten gaat niet door het omdraaien van de autosleutel, maar door het indrukken van een knop. Maar wat als de passagier die sleutel in zijn zak heeft en bijvoorbeeld wordt afgezet op Schiphol? De auto blijft dan gewoon rijden. Pas als de knop om het contact uit te schakelen is ingedrukt, zal er weer een sleutel nodig zijn om verder te rijden. Dan zult u dus terug moeten naar degene die de sleutel in zijn zak heeft óf u zult zonder te stoppen naar huis moeten rijden, waar de reservesleutel ligt.

Een oplossing is er niet voor. Het komt op discipline aan: ga niet achter het stuur zitten zonder een sleutel in uw zak.


Heeft u een vraag? Stel hem via Whatsapp


 

Verkeersboetes 2020

Politiecontrole

Boetebedragen voor verkeersovertredingen zijn in Nederland niet bepaald mals. Volgend jaar wordt het er ook niet beter op, want de bedragen gaan niet omlaag. De overheid kiest wederom voor een stijging, al zullen niet alle boetes verhoogd worden.

Volgens AutoRai stijgen de prijzen gemiddeld met 2,7 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat houdt in dat de boetebedragen voor snelheidsovertredingen tussen de 1 en 10 euro stijgen.

Bekijk het overzicht


 

2019: het jaar van 4% bijtelling

Tesla Model 3

Rijdt u met de auto van de zaak meer dan 500km per jaar? Dan bent u verplicht bijtelling te betalen. Bijtelling is een percentage van de cataloguswaarde van uw auto. Dit percentage, afhankelijk van welke auto u rijdt, wordt opgeteld bij uw loon. Bij auto’s met een verbrandingsmotor is de bijtelling 22%. Voor volledig elektrische en waterstof auto’s is dit lager (4%).

Onze volledig elektrische auto’s


 


Zijn uw winter- of zomerbanden verzekerd?

Bandenhotel

Heeft u de winter- of zomerbanden thuis in de schuur opgeslagen, dan is het verstandig om te controleren of deze wel verzekerd zijn. Veelal wordt gedacht dat deze onder de inboedelverzekering vallen, maar dat is niet altijd het geval. Wanneer u de banden bij ons laat opslaan, zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal.

Heeft u de winterbandenwissel nog niet ingepland? Maak dan nu een afspraak.

Plan hier uw afspraak in


 

Ook elke maand deze nieuwsbrief ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in!

Uitschrijven voor de nieuwsbrief? Dit kan onderin de nieuwsbrief in uw email.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×