Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief oktober

Bent u zichtbaar voor anderen?

De donkere dagen komen er weer aan. Dat betekent meer regen en minder zicht. Zorg ervoor dat u ook zichtbaar bent voor anderen! Zet het contact en de verlichting aan en loop eens een rondje om de auto. Branden alle lampen?

Check in het geval van dagrijverlichting en de bekende ledverlichting of óók de lampen achter branden. In een groot aantal gevallen is dit niet het geval en branden alleen de lampen voor. U moet dan zelf de verlichting omzetten naar normale verlichting, zodat u ook achter zichtbaar bent.

Wij controleren het graag voor u. U kunt hier zo voor langsrijden.

Donkere dagen

Heeft u een vraag? Stel hem via Whatsapp


 

Winterbanden

Winterbanden; echt de veiligste keus

Bij najaarse/winterse weersomstandigheden zijn winterbanden écht de veiligste keus. Je hebt aanzienlijk meer grip en een kortere remweg. Niet alleen met sneeuw of bevriezing, maar ook op een nat wegdek.

  • Meer grip en een kortere remweg
  • Minder kans op aquaplaning
  • Uw banden blijven flexibel tijdens lage temperaturen
  • Speciaal profiel en rubbersamenstelling voor lage temperaturen
  • Winterbanden zijn in veel landen verplicht tijdens lage temperaturen

Plan nu een afspraak voor de bandenwissel, zo bent u de drukte in onze werkplaats voor.

Het kan zijn dat uw wielen zijn voorzien van slotbouten. Denk er in dit geval aan om de speciale sleutel hiervoor mee te nemen.

Plan hier een afspraak in


 

Volkswagen Polo DSG Automaat

Zakenauto van 2020! De Volkswagen Polo

Niet voor niets dat de Polo uitgeroepen is tot zakenauto van het jaar 2020! Dit gaat niet alleen om het design of opties. Alles wordt meegenomen in deze verkiezing, van uitrusting, ruimte, rijeigenschappen, kosten per kilometer etc. De lage kosten per kilometer hangen dan ook samen met de hoge restwaarde van de Polo. Leuk voor zakelijk gebruik, maar ook voor privé gebruik!

Meer over de VW Polo


 

Black Sludge

Preventief vaker olie verversen, is dat nuttig?

Te lang doorrijden met dezelfde olie geeft ‘black sludge’, of ook wel ‘zwarte drab’. Black sludge ontstaat uit een samenspel van brandstof, olie, carterventilatie en gebruiksomstandigheden. Er ontstaan ongewenste afzettingen, de smeerolie verbindt zich daarmee, dikt in en vormt een zwarte drab.

Vervuilde of te weinig motorolie zorgen ervoor dat de prestaties achteruitgaan. Er kan zelfs schade ontstaan aan uw motor. Met extra olie verversen kunnen veel dure motorschades voorkomen worden. Daarnaast bespaart verse olie brandstof en dit is beter voor het milieu. Laat het controleren, het is zo gebeurt en voorkomt hoge kosten.

Plan hier een afspraak in


 

Ook elke maand deze nieuwsbrief ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in!

Uitschrijven voor de nieuwsbrief? Dit kan onderin de nieuwsbrief in uw email.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×