Verkocht: Audi A8L

Als ruimte en luxe  onderweg net zo belangrijk is als thuis…

De Audi A8L, de verlengde uitvoering van de al zeer luxe Audi A8. Deze extra 13cm komt maar op 1 plek terug; achterin!

Verkocht: Audi A8L

De A8, de grootste, meest luxe sedan van Audi. Vooruitstrevend in alle opzichten.

Een tablethouder met tablet geïntegreerd in de middenarmsteun achter, om de temperatuur, elektrisch glazen panoramadak, jaloezieën, multimedia, navigatie of interieurverlichting te bedienen…  Je kan er zelfs mee bellen! Door de telefoon in de middenarmsteun te leggen en het toestel via bluetooth te verbinden. Bij een binnenkomend gesprek kan de tablet uit de middenarmsteun genomen worden en aan het oor gehouden worden.  De mogelijkheden zijn ongekend! Als passagier heb je bijna net zoveel controle over de auto als de chauffeur!

Audi A8L achterbank

Uiteraard heeft de Audi A8L alle luxe ook voorin, voor die enkele keer dat je zelf achter het stuur zit. Om toch enigszins te kunnen ontspannen achter het stuur is de auto ook voor de bestuurder uitgerust met een flink aantal hulpsystemen. Zo houdt de auto zelf afstand met adapatieve cruise control, wisselt hij zelf van rijbaan op de snelweg, controleert hij of kruizend verkeer wel voor je stopt en ga zo maar door. Bij het uitstappen kijken of je deur er niet uitgereden wordt door passerend verkeer? Nee, de A8 doet dit voor je! Zodra je aan de hendel trekt om de deur te openen controleert de Audi of er op dat moment geen fietser of auto langs de auto rijdt. Is dit wel het geval dan houdt hij de deuren dicht!

Als bestuurder van deze Audi word je ook verwend met de moderne vooruitstrevende technieken. Niet alleen je stoel is verwarmd, maar ook de armsteun en het portier naast je! Als je vooruit kijkt zie je de snelheid en andere belangrijke informatie in de voorruit geprojecteerd en is leesbaar op het volledig digitale instrumentenpaneel. Navigatie met satellietbeelden, 3D gebouwen.. het kan allemaal!

 

 

Audi A8L Achterkant

Deze Audi is uitgerust met een 210 kW sterke dieselmotor. In combinatie met de 8-traps S Tronic automaat, Quattro aandrijving en luchtvering zweef je over de weg. De A8 controleert het wegdek voor de auto continu. Op basis van het wegdek wordt de luchtvering automatisch aangepast om de passagiers echt over het wegdek te laten zweven!

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×