OEPS, Schade!

Het kan iedere automobilist overkomen: je gaat boodschappen doen en ziet bij het parkeren in alle haast een paaltje over het hoofd. Het resultaat: een flinke deuk in de bumper. Of je bent aan het dagdromen over die ene vakantie en botst in een moment van onoplettendheid vol achterop een medeweggebruiker die staat te wachten voor het stoplicht. Of hij op jou.

Autoschade is niet alleen vervelend, het komt ook altijd onverwacht. Dan is het fijn om te weten wat je moet doen, zodat je zo snel mogelijk weer veilig en schadevrij de weg op kunt... Gelukkig hebben wij alles in huis om jouw auto vakkundig en snel te herstellen. Wij verzorgen natuurlijk ook de afhandeling met jouw verzekering, zodat je daar niet meer achteraan hoeft. In de tussentijd kun je van ons een vervangende auto gebruiken. Makkelijk, toch?

Twentheland

Twentheland Autoschade

Erkend schadeherstelbedrijf

AutoHaarhuis heeft een eigen schadeherstelbedrijf in Geesteren, onder de naam Twentheland Autoschade. Twentheland Autoschade is aangesloten bij brancheorganisatie FOCWA. Klanten krijgen daardoor 4 jaar FOCWA-garantie op alle uitgevoerde herstelwerkzaamheden. Bij de meeste schadegevallen ben je afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Twentheland Autoschade verzorgt de afhandeling van de schade bij jouw verzekeraar.

APK

Specifieke herstelwerkzaamheden 

Uiteraard kan je bij ons terecht voor de complete afhandeling van autoschade, maar ook voor de onderstaande specifieke herstelwerkzaamheden zit je bij ons goed. 

Uitdeuken 

Een deuk in het plaatwerk of kunststof kan bij ons worden uitgedeukt langs de lijnen van de carrosserie, middel de nieuwste technieken. Uitdeuken kan zowel met- als zonder spuiten.

Voorbewerken en spuiten

Voor de voorbereiding van het spuiten halen wij de oneffenheden weg en voorzien we de auto van de grondverf. Onze professionele spuiterij zorgt vervolgens dat de auto met een exacte kleur-match wordt gespoten. 

Banden apparatuur

Velgen herstellen

Een stoeprand of ander obstakel geraakt? Wij herstellen de velg zo goed mogelijk weer in de oude staat. 

Spotrepair 

Beschadigingen aan de bumper kunnen worden hersteld door middel van ‘spotrepair’, een reparatie techniek waarbij de kosten relatief laag blijven. 

Krassen verwijderen 

Een kras in de blanke laklaag van een auto kan vaak worden hersteld zonder dat de auto hoeft te worden bespoten.