De Mazda CX-5

Hoog in alles!

– Hoge instap

– Hoog trekgewicht

– Hoog uitrustingsniveau

De Mazda CX-5, Hoog in alles

De Mazda CX-5 2.0 GT-Luxury, de naam zegt het al, GT en Luxury. De hoogwaardige afwerking en luxe maken deze auto een echte wagen voor de Grand Tour. Met 5 personen en een bult bagage of een grote caravan, beide zijn met deze Mazda met heel veel comfort en plezier te doen.

De uitrusting en afwerking van hoog niveau.

Bij deze CX-5 houd het niet op bij navigatie, cruise control en climate control. Hij is voorzien van ontzettend veel luxe uitrusting om alle passagiers na een lange rit onvermoeid uit te laten stappen. Zo kan iedereen genieten van de heerlijke zittingen bekleed in prachtig wit leder. Ondertussen komen de uiterst zuivere klanken uit de Bose speakers en kan elke passagier zijn / haar stoelverwarming apart bedienen. Voor de echt koude dagen kan voor de bestuurder het lederen stuurwiel ook nog verwarmd worden!

Mazda CX-5 Lederen bekleding

Ogen op de weg

Dat in de CX-5 goed nagedacht is over de verkeersveiligheid en het comfort van de bestuurder is in 1 oogopslag te zien. Tijdens het rijden zie je als bestuurder de meest belangrijke gegevens op het Head-up Display. De huidige snelheid, de maximum toegestane snelheid, cruise control instellingen, navigatie instructies en lane assist status zijn allemaal af te lezen zonder de ogen van de weg af te moeten halen.

 

 

Mazda CX-5 HUD Head-up Display

GT Luxury

De GT Luxury uitvoering doet het exterieur van de auto eer aan! De Deep Chrystal Blue Mica lak helpt hier zeker bij. Het aparte ontwerp met de overhangende neusje over de gril en chromen omlijsting vanĀ  de gril maken de auto eigenwijs en gewaagd. De combinatie van de antraciete velgen met gepolijste spaken, dubbele uitlaat, chromen details, LED dagrijverlichting en getinte ramen achter maken deze CX-5 tot een echt genot voor het oog!

Mazda CX-5 front

Deze prachtige Mazda CX-5 2.0 GT Luxury vindt u in onze showroom in Geesteren!

Mazda CX-5 Achterkant
Mazda CX-5 Interieur

Neem contact op

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Mazda CX-5 Center Console
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×