Video: De BMW M2 Competition

De BMW M2 Competition! 410pk op de achterwielen, een DTC Automaat en een heerlijke brullende uitlaat in een compacte coupé! De perfecte formule voor een uiterst sportieve rijervaring!

Video: De BMW M2 Competition

BMW M, ook bekend als BMW Motorsport of BMW M Techniek houd zich voornamelijk bezig met het maken van de snelste uitvoeringen van de reguliere BMW’s. Al in de jaren 80 zijn ze begonnen met de M3, een gewone BMW 3 serie verbouwd tot ware sportauto voor de gewone consument. De aanpassingen zijn niet alleen motorisch. Cruciale onderdelen zoals de motor, versnellingsbak, onderstel, aerodynamica, remmen, uitlaatsysteem en in- en exterieur worden door BMW M volledig op de schop gegooid.

Zo ook deze prachtige BMW M2 Competition. BMW produceert de 2 Serie in diverse uitvoeringen, beginnend bij de 218i, een 136pk 3 cilinder en als snelste reguliere BMW de 230i. een 252pk coupe. BMW M heeft er al jaren een BMW M2, een 3 liter 6 in lijn motor met 370pk. Sinds 2018 is deze vervangen voor de M2 Competition. Om de prestaties van de M2 Competition nog een extra boost te geven, is de motor gebruikt die ook in de BMW M3 en M4 geplaatst wordt gebruikt. Ook de remmen en nog sportiever onderstel zorgen ervoor dat je al het vermogen ook nog “enigsinds” op straat kan houden. Zo is de BMW M2 Competition niet alleen goed voor straatgebruik, maar ook helemaal klaar voor gebruik op het racecircuit!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×