Vanuit huis uw auto kopen?

Vanuit huis uw auto kopen?

Het gehele aankoopproces van uw gewenste auto of bedrijfsauto kunt u bij AutoHaarhuis vanuit huis. Neem gerust een kijkje in onze online showroom, en wellicht vindt u in onze ruime voorraad jonge occasions de auto die u zoekt. Is dit voertuig helemaal naar wens? Dan kunt u via een interactief videogesprek (FaceTime) uw gewenste auto online bezichtigen. Blijf thuis en wij regelen het proces tot in de puntjes voor u, met de service die u van ons gewend bent!

Hoe werkt het online verkoopproces:

Stap 1) Vindt uw gewenste auto/bedrijfsauto in onze online showroom en vraag een inruilvoorstel aan of neem direct contact op met een van onze verkoopadviseurs;
Stap 2) Onze verkoopadviseur plant een interactief videogesprek met u in;
Stap 3) Ervaar uw voertuig naar keuze via een virtuele bezichtiging;
Stap 4) Wij taxeren uw huidige auto of bedrijfswagen online;
Stap 5) Onze verkoopadviseur stuurt een mooie offerte toe en bespreekt deze telefonisch met u; Indien u toch graag een proefrit wilt maken, plant onze verkoopadviseur graag proefrit aan huis, en houdt hierbij de richtlijnen van het RIVM in acht;
Stap 6) U schaft uw nieuwe auto/bedrijfsauto aan en wij leveren deze gratis bij u thuis af;
Stap 7) Wij sturen u een video toe met uitgebreide uitleg van alle opties die uw nieuwe auto /bedrijfsauto bezit (van onze optie-expert Silas).

Maak uw Proefrit Thuis met AutoHaarhuis

Wilt u toch graag uw mogelijke nieuwe auto in het echt ervaren? Dat begrijpen wij helemaal. Daarom biedt team AutoHaarhuis hiervoor de ideale oplossing: Maak uw Proefrit Thuis met AutoHaarhuis. Door middel van deze service hoeft u niet naar onze showroom te komen, maar blijft u gewoon thuis. Onze verkoopadviseur komt met uw gewenste auto naar u toe, en u kunt op uw gemak een proefrit maken in uw eigen omgeving.
Uiteraard handelen wij volgens de richtlijnen van het RIVM.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×