Volkswagen T-Cross R-Line

Met de T-Cross lanceert Volkswagen haar eerste auto in het compacte SUV segment. Wel het comfort van een hoge instap, niet de ongemakken van een enorme auto met bijvoorbeeld het parkeren. Toch is de T-Cross zeer ruim. Met de verschuifbare achterbank (14cm) kan met de rugleuning overeind nog steeds 455 liter bagageruimte gecreëerd worden. Met de achterbank op de achterste stand is de auto voorzien van een enorme beenruimte voor de personen achterin!

Volkswagen-T-Cross-Interieur

Uitrusting

Het mag wel de kleinste SUV van Volkswagen zijn, maar niet de kleinste op het gebied van uitrusting! Deze T-Cross is voorzien van alle luxe zoals zijn grotere broer. Zo is de auto voorzien van o.a. een DSG Automaat, 2 zone climate control, verwarmbare voorstoelen, navigatie, LED koplampen, keyless entry & go, parkeersensoren voor en achter. Op het gebied van uitrusting is het niet te merken dat je de kleinste SUV van Volkswagen zit!

VW-ACC

Veiligheid

De T-Cross zit vol met allerlei snufjes om u te assisteren bij het rijden. De adaptieve cruise control bewaakt de afstand tot uw voorganger, de lane assist houd u netjes tussen de lijnen, al zit u zelf even niet op te letten. Ook de dode hoek assistent, front assist, uitparkeerwaarschuwing, rear traffic alert helpen u bij het voorkomen van een aanrijding. Deze systemen zijn zo goed dat de T-Cross 5 (van 5) sterren heeft bij de Euro NCAP! Ongekend voor auto’s in dit segment!