De FIAT 500e La Prima

Klassiek en retro ontmoeten modern en duurzaam

Ronde vormen in een herkenbaar en vertrouwd jasje en trotse drager van de naam 500! 

In de jaren 50 verscheen de klassieke FIAT 500, een betaalbaar, 2-deurs, compact autootje. In die tijd heeft deze auto het straatbeeld goed gevuld en daarom is iedereen ook wel bekend met de 500.

De moderne 500(e) deel vele kenmerken met zijn jaren '50 voorganger. 2 deurs, compact, ronde vormen en betaalbaar! Modern is deze ook onder de motorkap, een volledig elektrische aandrijflijn met 119pk en een 42 kWh accu. Goed voor een WLTP actieradius van 320km.

La Prima

Een prachtig panoramadak, lederen bekleding met 'FIAT' en '500' opdruk, digitaal dashboard, adaptieve cruise control, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, keyless en nog veel meer. LA PRIMA!

Bij deze uitvoering is aan werkelijk alles gedacht op het gebied van comfort en uitstraling. Mooie velgen en luxe zwarte metallic lak maken het niet alleen een hele comfortabele maar ook een mooie verschijning!

Subsidie

Wist je dat de subsidieregeling elektrische personenauto's particulieren (SEPP) per 2024 weer aangevuld is? Bij particuliere aankoop van een elektrische auto is er € 2.000,- beschikbaar voor gebruikte of € 2950,- voor een nieuwe. Ook op deze FIAT 500 heb je dus recht op € 2.000- subsidie!

Bovendien kan je ook gebruik maken van deze subsidie bij private leasen. Deze FIAT 500 lease je al vanaf € 399,- per maand!

Alles weten over de subsidie? Dan verwijzen wij je graag naar de SEPP informatiepagina.