Reparatie en vervanging

Je wil een auto waarop je kunt vertrouwen, altijd en overal. Daarom is het belangrijk dat je je auto periodiek laat controleren en onderhouden. Vervang of repareer dan ook tijdig onderdelen aan je auto. Zo zorg je ervoor dat je auto betrouwbaar is en blijft en kom je niet voor onaangename verassingen te staan. Wij hebben alles in huis om jouw auto betrouwbaar te houden. Van remschijven tot distributieriem en van accu tot wiellager. AutoHaarhuis maakt het mogelijk.

Wanneer repareren of vervangen?

Je rijstijl, het voltooien van periodiek onderhoud en eigen je unieke omstandigheden beïnvloeden de slijtage van auto-onderdelen. Wanneer er problemen in je auto ontstaan, zal het voertuig bepaalde waarschuwingssignalen vertonen. Dan weet je dat het tijd is om een afspraak te maken voor het stellen van een diagnose, met een reparatie aan of vervanging van een onderdeel als gevolg. 

Eerlijk en transparant advies

Wil je een onderdeel laten vervangen? Of vermoed je dat er iets mis is met één van de onderdelen van je auto? Dan ben je altijd welkom bij een van onze vestigingen in Geesteren en Almelo. Met onze expertise en technische kennis stellen we graag een diagnose en adviseren we je over het noodzakelijke en aankomende onderhoud.