Auto kopen Vriezenveen

Wij zijn gek op auto’s. Daarom helpen we jou graag vanaf het zoeken naar jouw droomauto tot de service achteraf. Je kunt altijd bij ons terecht voor alles voor jouw auto. Echte liefhebberij dus. Wij hebben onze auto’s met liefde voor jou uitgezocht. Staat jouw auto er niet bij of wil je meer informatie over één van onze auto’s? Neem contact met ons op

Auto kopen Vriezenveen

All-in autobedrijf

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen in Almelo? Dan ben je bij AutoHaarhuis aan het juiste adres. We zijn een onafhankelijke autobedrijf waar je terecht kunt voor al het onderhoud, maar ook voor private lease, financial lease, shortlease en operational lease. We zijn niet zomaar een autobedrijf, we zijn een dienstverlener in mobiliteit. Ook voor autoschade kun je altij bij ons terecht, we helpen zo snel ogelijk weer op weg.

Kopen of leasen? 

Liever een auto leasen? Dat kan bij AutoHaarhuis ! Op dit moment rijden er meer dan 700 leaseauto’s van HaarhuisAutolease. En dat is ook niet zo gek. Bij ons lease je jouw (zakelijke) personenauto of bedrijfswagen op een manier die bij jou past. Omdat we een eigen leasemaatschappij hebben, kun je bij ons alle kanten op. Bij HaarhuisAutolease, gelegen nabij Vriezenveen, kies je zelf jouw droomauto en gewenste leasevorm! Lees hier meer over het leasen van een auto bij AutoHaarhuis.

Unieke auto’s

Unieke auto’s kopen in Vriezenveen? AutoHaarhuis biedt vaak snel jonge en nieuwe auto’s aan. Deze modellen zijn vaak rijk uitgerust, echte merken en modellen die je wilt hebben. Wij streven ernaar om ook deze unieke auto’s aan te bieden met een snelle leverdatum. Of je nu gaat kopen of leasen, de inkoop tot onderhoud wordt volledig voor jou geregeld.

Regionaal begrip Vriezenveen

AutoHaarhuis is een autobedrijf is inmiddels al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren. AutoHaarhuis is uitgegroeid tot een regionaal begrip in verkoop en leasing van jonge en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s. Het full service autobedrijf heeft in 2010 zijn nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Op de huidige locatie aan de Vriezenveenseweg is een geheel nieuwe showroom herrezen inclusief een autoplein dat onderdak biedt aan zo’n 150 occasions. Jonge en gebruikte occasions welteverstaan, want dat is nog steeds het handelsmerk van AutoHaarhuis.

Auto kopen Vriezenveen
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×