Werkplaatsafspraak maken

Supersnelle service

Het inplannen van jouw werkplaatsafspraak is supersnel geregeld via de online afspraakplanner. Of je nu een afspraak wilt maken voor een APK-check, zomercheck, onderhoudsbeurt, reparatie of bandenwissel: je regelt het gemakkelijk en snel online. 

Onze services

Accu

Wanneer je geregeld met een lege accu staat, kan dit een defecte accu betekenen. Dit is het gevolg van natuurlijke slijtage en er is maar 1 remedie voor: vervanging. Bij AutoHaarhuis kun je je accu laten kosteloos laten doormeten. Wij sporen het probleem op en vervangen -indien nodig- je accu. Om onaangename verassingen uit de weg te gaan, raden onze specialisten aan om je accu om de 3 jaar te laten vervangen. 

Algemene Periodieke Keuring

De Algemene Periodieke Keuring is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Jouw auto dient in het bezit te zijn van een geldige APK, anders kun je een boete verwachten. Wanneer je auto bij ons is gekeurd op de voorgeschreven standaard punten, ontvang je van ons een aanvullend en gratis AutoHaarhuis keuringsrapport, zowel bij goedkeuring als afkeuring voor de officiële APK. Hierop staan onder meer reparatiepunten en adviespunten van onze specialisten vermeld om ervoor te zorgen dat jouw auto in topconditie blijft. Hoe we dit doen? Met behulp van onze hypermoderne teststraat. Onderaan deze pagina kun je hier meer over lezen. Klik hier voor meer informatie over APK.

Automaatbak spoelen/flushen

Je kunt de automaatbak van jouw auto laten spoelen of flushen voor extra veiligheid en rijcomfort. Na het spoelen van de automaatbak rijdt jouw auto een stuk soepeler en na het flushen zijn problemen met schakelen verleden tijd. Het met enige regelmaat spoelen en flushen van de automaatbak is goed voor het behoud van de automaat en motor. Bovendien vermindert het de kans op grote reparaties (en dus kosten).

Diagnose

Een moderne auto beschikt over steeds meer technologie. De ontwikkelingen gaan als een speer, maar zorgen soms ook voor complexe storingen of technische problemen. Gelukkig hebben wij de kennis en expertise in huis om een auto diagnose te stellen. Onze  diagnose specialisten zijn experts in het vinden van storingen, en maken een duidelijke offerte van het gevonden probleem. Met jouw goedkeuring gaan we vervolgens aan de slag om de storing te verhelpen. Dankzij de OEM (Original Equipment Manufacturer) trainingen vanuit GMTO zijn onze experts kundig met de software van (bijna) alle autofabrikanten! Heb jij een vreemde storing in jouw auto? Informeer vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen. 

 

Onderhoud

Onderhoud

Het periodiek onderhoud laten uitvoeren aan jouw auto is essentieel. Het verlengt namelijk de levensduur en het voorkomt problemen onderweg. Tevens zorgt het voor een hogere restwaarde van jouw auto, omdat er goed voor wordt ‘gezorgd’. Het juiste onderhoudsmoment is afhankelijk van de kilometerstand en het rijgedrag van de bestuurder. Is jouw auto toe aan onderhoud? Dan gaan we als volgt te werk: wij controleren de onderhoudshistorie en het fabrieksschema van jouw auto. Aan de hand daarvan kunnen wij een inschatting maken van de werkzaamheden, koppelen we deze samen met de geschatte kosten terug naar jou en vervolgens voeren we de overeengekomen werkzaamheden uit. Zo kun jij weer een jaar zorgeloos vooruit!

Fabrieksgarantie

Valt jouw auto nog binnen de fabrieksgarantie? Geen probleem. Bij ons blijft de fabrieksgarantie gewoon in tact. Wij zijn namelijk een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf. Dit geldt ook wanneer je jouw auto elders hebt gekocht.

Controleren en kalibreren van rijhulpsystemen/ADAS

Rijhulpsystemen, een ander woord voor ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) bieden jou als bestuurder ondersteuning bij het rijden. Enkele voorbeelden van rijhulpsystemen zijn Lane-Assist, nachtzicht assistentie, Adaptieve Cruise Control, grootlichtassistentie, voetgangersdetectie, afstandmeters en rijbaansignaleringen. Wij hebben alles in huis voor het controleren en kalibreren van jouw hulpsystemen. Lees meer over ADAS kalibratie.

Uitlijning

De uitlijning van je auto verandert tijdens het gebruik. Zowel tijdens het rijden, maar ook als je bijvoorbeeld een stoeprandje raakt ;-)… Het kan gebeuren dat de auto naar links of rechts trekt. Gelukkig hebben wij de nieuwste apparatuur om jouw auto weer goed uit te lijnen. Zo weet je zeker dat jouw auto weer in goed contact met de weg staat, minder brandstof verbruikt én minder slijtage aan de banden heeft. Maak direct online een afspraak!