Zakelijke oplossingen

AutoHaarhuis: al jarenlang een specialist in maatwerk
Dagelijks levert AutoHaarhuis maatwerk in mobiliteitsoplossingen aan consumenten en bedrijven. Waarom maatwerk? Zowel ieder persoon als ieder bedrijf is uniek en daar hoort ook een unieke oplossing bij. Of je nu een auto of bedrijfsauto wilt kopen of financieren, huren of leasen, op zoek bent naar wagenparkbegeleiding, of gewoon naar vrijblijvend advies: dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze werkwijze

Wat zijn jouw doelstellingen? En wat zijn je mobiliteitsbehoeften? Welke behoeften hebben je medewerkers? En welke oplossingen passen daar het beste bij? Samen bepalen we welke alternatieven fiscaal en praktisch voor jou het meest aantrekkelijk zijn. En o ja, ben je je aan het oriënteren voor het komende half jaar of wil je morgen rijden? Wij zijn flexibel!

Wij zetten iedere dag een stapje vooruit om jouw verwachtingen te overtreffen. Zo lopen wij altijd voorop in de leasemogelijkheden, kunnen we in de meeste gevallen auto's en bedrijfswagens direct leveren en ben je verzekerd van onafhankelijk advies. Gedrevenheid, passie en Twentse nuchterheid staan aan de basis van onze werkwijze. Benieuwd hoe wij deze waarden in jouw wagenpark verwerken? Kom eens langs voor een bakje koffie!