Autobedrijf Almelo

Op zoek naar een betrouwbaar autobedrijf in de buurt van Almelo? Dan ben je bij AutoHaarhuis aan het juiste adres. We zijn een onafhankelijke autobedrijf waar je terecht kunt voor alle onderhoud aan je auto, maar ook voor private lease, financial lease, shortlease en operational lease. We zijn niet zomaar een autobedrijf, we zijn een dienstverlener in mobiliteit. We helpen je namelijk altijd weer graag op weg!

Autobedrijf Almelo

APK Almelo

AutoHaarhuis is het adres voor de APK van jouw auto in de buurt van Almelo. AutoHaarhuis biedt minimale wachttijden, altijd een scherp tarief en je kunt gemakkelijk online een afspraak maken in onze werkplaats planner. Als jouw auto is goedgekeurd op alle punten, ontvang je een compleet APK keuringsrapport. Dit rapport ontvang je altijd van ons, zowel bij goedkeuring als bij een afkeuring. Naast reparatiepunten bespreken wij de adviespunten voor jouw auto. Op deze manier ben je volledig op de hoogte en kun je altijd weer snel op weg.

Reparatie autobedrijf Almelo

AutoHaarhuis, gelegen vlakbij Almelo, is sinds 1961 gespecialiseerd in reparatie en is een welbekend begrip in de regio voor reparatie, onderhoud en aanbod van jonge en gebruikte auto’s. Een botsing, slippertje of een paaltje; autoschade komt altijd onverwacht en ongelegen en dit lossen we graag voor je op. Zo kun je met een opgelucht gevoel je auto bij ons achterlaten en deze met een glimlach weer gerepareerd én gepoetst komen ophalen.

Autobedrijf Almelo

Online afspraak maken

Direct een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud aan jouw auto, een servicebeurt, APK keuring of reparatie bij een autobedrijf in Almelo? Je kiest bij AutoHaarhuis zelf een datum en tijdstip waarop het jou het beste uitkomt. Je ontvangt bij ons altijd uitgebreide service, of je nu komt voor een reparatie of een APK. Omdat we dealeronafhankelijk zijn, kun je altijd voor keuring en onderhoud snel bij ons terecht, ongeacht welk merk.

Regionaal begrip Almelo

AutoHaarhuis is een autobedrijf gelegen naast Almelo en inmiddels al bijna 60 jaar gevestigd in Geesteren. Het full service autobedrijf heeft in 2010 zijn nieuwe onderkomen in gebruik genomen. Op de huidige locatie aan de Vriezenveenseweg is een geheel nieuwe showroom herrezen inclusief een autoplein dat onderdak biedt aan zo’n 150 occasions. Jonge en gebruikte occasions welteverstaan, want dat is nog steeds het handelsmerk van Auto Haarhuis. Vanaf Almelo rij je binnen twintig minuten naar AutoHaarhuis.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×