Vestiging Geesteren

Persoonlijk advies? Een vraag of gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op! Ons team staat graag voor je klaar!

Showroom

maandag t/m vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
zaterdag: 08:30 – 16:30 uur

Andere tijden op afspraak mogelijk.

Werkplaats

maandag t/m vrijdag: 07:45 – 17:30 uur
zaterdag: 08:30 – 12:00 uur

Ons team staat altijd voor je klaar!

Jonge, betrouwbare auto’s met aantrekkelijke kilometerstanden zijn sinds 1961 al het handelsmerk van AutoHaarhuis. Het familiebedrijf begon aan de Dorpsstraat in Geesteren en is uitgegroeid tot een groot autobedrijf aan de Vriezenveenseweg met bijna 150 occasions. Hier bent je aan het juiste adres voor een betrouwbaar autobedrijf. We zijn een onafhankelijke garage en je kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan jouw auto. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor private lease, financial lease, short lease en operational lease. AutoHaarhuis is niet zomaar een autobedrijf, we zijn een dienstverlener in mobiliteit. We helpen je altijd graag weer op weg.

Bij AutoHaarhuis Geesteren is hét adres voor een APK keuring voor jouw auto. Je kunt bij ons eenvoudig online een afspraak maken. Wij bieden altijd een scherp tarief en je ontvangt achteraf altijd een compleet keuringsrapport. AutoHaarhuis geeft je eerlijk advies en zorgt dat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Daarnaast is AutoHaarhuis is sinds 1961 gespecialiseerd in reparatie en is een welbekend begrip in de regio voor reparatie, onderhoud en aanbod van jonge en gebruikte auto’s. Voor deze vertrouwde service en kwaliteit helpen onze monteurs in Geesteren je graag.

Bij AutoHaarhuis Geesteren zit een AVIA XPress Tankstation met een shop. Hier kunt u niet alleen voor jouw brandstof terecht, maar ook voor onder anderen broodjes en koffie. Verder zit er naast het tankstation een wasstraat waar je jouw auto kunt laten wassen. Daarnaast wordt jouw auto altijd standaard gewassen wanneer deze bij ons voor onderhoud is. Ook zijn er twee wasboxen aanwezig waar je jouw auto zelf kunt wassen.

Kunnen wij je helpen?

Persoonlijk advies? Een vraag of gewoon eens kennismaken? Neem contact met ons op! Ons team staat graag voor je klaar!

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werkplaats

APK keuring

Bij AutoHaarhuis in Geesteren kun je terecht voor een uitstekende APK keuring. Onze monteurs controleren je auto alle belangrijke punten. Je kunt bij ons eenvoudig en snel online een afspraak maken voor een APK keuring. Door online een afspraak te maken loop je niet tegen lange wachttijden aan. Daarnaast biedt AutoHaarhuis altijd een scherpe prijs.

Lees meer over APK keuring

Airco service

Op zoek naar een expert die jou kan helpen met jouw airco? Auto Haarhuis in Geesteren beschikt over de nieuwste apparatuur, techniek en kennis voor het uitvoeren van de beste airco service. Wij kunnen je airco bijvullen, onderhouden of repareren. Onze airco service voldoet aan alle wettelijke normen op het gebied van veiligheid en prestatie.

Lees meer over Airco Service

Autobanden

Autobanden zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van je auto. Het is daarom belangrijk dat de banden goed worden gecontroleerd. Bij AutoHaarhuis in Geesteren kun je terecht voor balanceren, bandenmontage, bandenreiniging en het uitlijnen van jouw banden. Dit gebeurd allemaal zodat jouw banden optimaal functioneren. Ben je op zoek opslag voor jouw autobanden? Bij ons in Geesteren hebben wij een bandenhotel waar je jouw zomer- en/of winterbanden op kan slaan.

Lees meer over autobanden

Auto onderhoud

Bij Auto Haarhuis Geesteren zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van auto onderhoud. Er is keuze uit een airco service, een winter- en/ of zomercheck en het onderhoudt aan je autobanden.

Lees meer over onderhoud

Schadeherstel

Schade aan je auto kan altijd voorkomen maar, is nooit gewenst. Auto Haarhuis Geesteren heeft kan deze schade snel en vakkundig te herstellen. In de tussentijd is er een auto voor je beschikbaar, zodat je op de weg kan blijven terwijl je auto wordt herstelt.

Lees meer over schadeherstel

Services

Pechhulp

Bij goed onderhoud is de kans klein dat je met pech langs de weg komt te staan, maar het kan altijd gebeuren. Voor deze vervelende momenten bieden wij pechhulp voor onze klanten en doen altijd onze best om zo snel mogelijk te helpen in deze situaties. In samenwerking met Bovag kun je bij ons je auto laten verzekeren inclusief pechhulp. Je krijgt perfecte service en bent verzekerd van 24/7 pechhulp. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor de autoverzekering met pechhulp.

Autolease

Wil je op korte termijn een auto gaan leasen? Wij hebben bij AutoHaarhuis de keus uit verschillende modellen om te leasen. De soorten lease die wij aanbieden zijn private lease, financial lease, operatinal lease en short lease. Als je schade krijgt waardoor de auto total loss raakt, dan krijg je van ons gelijk en zonder extra kosten een nieuwe auto mee uit onze showroom. Mocht je de auto op locatie afgeleverd willen hebben is dit ook mogelijk. Bij vragen kun je contact opnemen met jouw vaste contactpersoon!

Meer over lease bij AutoHaarhuis

Autoverzekeringen

Titel

Bandenhotel

In het bandenhotel bij ons in Geesteren worden jouw banden opgeslagen op kenteken en wielpositie. Zo kan er geen wiel worden verwisseld. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij AutoHaarhuis in Geesteren de banden te laten verwisselen en te balanceren. Voordat de banden het hotel in gaan worden ze gereinigd, behandeld en geïnspecteerd op verschillende punten. Dit wordt gedaan zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Lees meer over het bandenhotel

Diagnose

Met behulp van de nieuwste Pass-Thru apparatuur kunnen wij contact maken met alle fabrikanten en je auto uitlezen. Naast het uitlezen van je auto kan de software worden bijgewerkt waardoor je altijd voorzien bent van de nieuwste versie van de software in je auto. Met de nieuwste versie bent u helemaal up-to-date en geniet je van elke autorit!

Hulpsystemen

Rijhulpsystemen geven ondersteuning aan je tijdens het rijden. Enkele voorbeelden van deze hulpsystemen zijn Lane assit, nachtzicht assistentie, dynamische cruise control, grootlichtassistentie, voetgangerserectie, afstandsmeters en rijbaansignaleringen. Wij controleren, kalibreren en programmeren jouw hulpsystemen zodat alles up-to-date is.

Tankstation

Bij ons tankstation in Geesteren kan je gebruik maken van alle gebruikelijk brandstoffen tegen de scherpste prijzen. Het tankstation is 24/7 (onbemand) geopend om te tanken. Betaling is mogelijk met met creditcard en lokaalkaart waarbij kilometerregistratie per auto wordt bijgehouden. Neem daarnaast eens een kijkje in onze gezellige shop waar je ook terecht kan voor een warme of koude hap, diverse cadeauartikelen en nog veel meer.

Lees meer over het tankstation

Teststraat

Met onze innovatieve teststraat in Geesteren kunnen we jouw auto met alle liefde en aandacht onderhouden. Tijdens het onderhoud wordt er onder andere gekeken naar de uitlijning van de auto, de speling en aandachtspunten. De auto wordt getest en nagekeken door onze monteurs die jarenlange ervaring.

Wasstraat

AutoHaarhuis Geesteren heeft een automatische wasstraat met een soft carwash systeem. Er wordt gewerkt met de beste en nieuwste apparatuur van kwalitatief hoogwaardige schoonmaakproducten. Daarnaast wordt bij een onderhoudsbeurt je auto gelijk gewassen. Zo ga je altijd met een schone auto weg bij AutoHaarhuis Geesteren.

Lees meer over de wasstraat

Hoofdvestiging Geesteren
  • Vriezenveenseweg 42
  • 7678 VC Geesteren (Ov)
Telefoon
088 633 2400
Email
[email protected]
Bekijk vestiging
AutoHaarhuis Almelo
  • Twentepoort West 9
  • 7609 RD Almelo
Telefoon
088 633 2420
Email
[email protected]
Bekijk vestiging
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×