De online wereld van auto's

Alles en iedereen is tegenwoordig online. Zo ook bijna elke moderne auto. 'Connected services' zoals ze ook wel genoemd worden zijn diverse online functionaliteiten in moderne voertuigen. 


Jaren geleden begonnen online functies zoals het op- en van slot doen van het voertuig, het voertuig volgen, navigatie op afstand vast instellen, laad- of tanktoestand inzien of de eventuele stand-kachel op afstand plannen / starten. Tegenwoordig zijn de mobiele apps ontzettend divers en uiteenlopend qua functionaliteit, deze verschillen enorm per model en zelfs uitvoering. Maar telefoon als autosleutel gebruiken, beschikbaarheid van laadpalen of parkeergarages bekijken, aankopen via de app om extra functies in de auto toe te voegen (aankopen navigatie(update), vrijschakelen stoelverwarming etc.) Wagenparkbeheer, Uitlezen van de boordcomputer of zelfs op afstand het verrijden van de auto van- of naar een parkeervak vallen tegenwoordig onder de diverse mogelijkheden.

Wil jij (bij aflevering) goed voorbereid zijn op het instellen van jou auto in jouw app? Download uit onderstaande lijst vast de apps de app van jouw auto en maak alvast een persoonlijk account aan door je te registreren met je e-mailadres / telefoonnummer.

 

 

MyAudi

Audi

MyAudi activeren? Maak je MyAudi account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download MyAudi voor jouw telefoon.

My BMW

BMW

My BMW activeren (voorheen BMW Connected) ? Maak je My BMW account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download My BMW voor jouw telefoon.

My Citroën

Citroën

My Citroën activeren? Maak je My Citroën account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download My Citroën voor jouw telefoon.

My CUPRA

CUPRA (EV's)

Let op: De My CUPRA App is alleen geschikt voor volledig elektrische CUPRA modellen. De My CUPRA App activeren? Maak je My CUPRA ID aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download My CUPRA App voor jouw telefoon.

CUPRA Connect

CUPRA (non EV's)

Let op: De CUPRA CONNECT App is alleen geschikt voor CUPRA modellen met een brandstofmotor en plug-in hybride's. De CUPRA CONNECT App activeren? Maak je CUPRA ID aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download CUPRA CONNECT App voor jouw telefoon.

MyDS

DS

MyDS activeren? Maak je MyDS account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download MyDS voor jouw telefoon.

FIAT App

Fiat

FIAT activeren? Maak je FIAT account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de FIAT app voor jouw telefoon.

FordPass

Ford

FordPass activeren? Maak je FordPass account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de FordPass app voor jouw telefoon.

My Honda+

Honda

My Honda+ activeren? Maak je My Honda+ account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de My Honda+ app voor jouw telefoon.

Hyundai Bluelink

Hyundai

Hyundai Bluelink activeren? Maak je Hyundai Bluelink account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Hyundai Bluelink Europe app voor jouw telefoon.

Jeep

Jeep

De Jeep app met de Uconnect Services activeren? Maak je Jeep account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Jeep app voor jouw telefoon.

Kia

Kia

De Kia Connect App activeren? Maak je Kia Connect account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Kia Connect app voor jouw telefoon.

Land Rover

Land Rover

Land Rover Remote activeren? Maak je Land Rover Remote account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Land Rover Remote app voor jouw telefoon.

MyMazda

Mazda

De MyMazda App activeren? Maak je MyMazda account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de MyMazda app voor jouw telefoon.

Mercedes Me

Mercedes

De Mercedes Me App activeren? Maak je Mercedes Me account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Mercedes Me app voor jouw telefoon.

Mini

Mini

De Mini App activeren? Maak je Mini account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Mini app voor jouw telefoon.

Nissan Connect

Nissan

De NissanConnect App activeren? Maak je NissanConnect account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de NissanConnect app voor jouw telefoon.

MyOpel

Opel

De MyOpel App activeren? Maak je MyOpel account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de MyOpel app voor jouw telefoon.

MyPeugeot

Peugeot

De MyPeugeot App activeren? Maak je MyPeugeot account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de MyPeugeot app voor jouw telefoon.

Polestar

Polestar

De Polestar App activeren? Maak je Polestar account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Polestar app voor jouw telefoon.

My Porsche

Porsche

De My Porsche App activeren? Maak je My Porsche account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de My Porsche app voor jouw telefoon.

My Renault

Renault

De My Renault App activeren? Maak je My Renault account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de My Renault app voor jouw telefoon.

SEAT CONNECT App

SEAT

De SEAT CONNECT App activeren? Maak je SEAT CONNECT account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de SEAT CONNECT App voor jouw telefoon.

Tesla

Tesla

De Tesla app activeren? Maak je Tesla account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Tesla app voor jouw telefoon.

MyT by Toyota

Toyota

De MyT by Toyota app activeren? Maak je MyT by Toyota account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de MyT by Toyota app voor jouw telefoon.

We Connect

Volkswagen (Non EV's)

Let op: De We Connect app is alleen geschikt voor Volkswagen modellen met een brandstofmotor. Voor de Volkswagen EV's is de We Connect ID. app beschikbaar. (zie hieronder)

De We Connect app activeren? Maak je We Connect account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de We Connect app voor jouw telefoon.

We Connect ID

Volkswagen (EV's)

Let op: De We Connect ID. App is alleen geschikt voor de Volkswagen ID. modellen!

De We Connect ID. app activeren? Maak je We Connect ID. account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de We Connect ID. app voor jouw telefoon.

Volvo

Volvo

De Volvo app activeren? Maak je Volvo account aan in de app voordat de eerste stappen in de auto plaatsvinden. Download de Volvo app voor jouw telefoon.

Wil je meer weten over jouw app?