De Audi A1 citycarver

De Audi A1, jaren lang het kleinste model van Audi en ontzettend populair. Stijlvol dankzij het Audi design, zuinig compact en sportief maken het een perfecte auto voor stadsverkeer voor het jong publiek. 

Om het succes wat hoger op te brengen heeft Audi de Citycarver / Allstreet gebouwd. De welbekende Audi A1 met een hoger onderstel en donkere lijsten om de wielkuipen maken het onmiskenbaar een Citycarver / Allstreet. (Allstreet is sinds 2022 de nieuwe naam voor de stoerste uitvoering, maar de auto is ongewijzigd)

Tioman Groen

Deze Audi A1 Citycarver is uitgerust met de wel heel bijzondere Tioman groene lak i.c.m. een zwart dak en 17 inch lichtmetalen velgen. Op zijn minst een heel bijzondere verschijning te noemen!

Stadsauto?

Dankzij de 35 TFSI en S Tronic automaat is deze stoere Citycarver niet alleen stoer in uiterlijk. Meekomen in het verkeer is een eitje met de 1.5 150pk motor en S Tronic automaat. Ook op de snelweg voelt de Citycarver helemaal thuis.

Een A1 zou geen Audi zijn...

Navigatie via Apple CarPlay en Android Auto, Keyless Entry & Go, LED koplampen en achterlichten, Stoelverwarming, 17 inch lichtmetalen velgen, cruise control, climate control en nog veel meer, in deze Citycarver is aan alles gedacht.