De Peugeot 308 SW GT Line

Een auto geschikt voor lange afstanden op en hogere snelheden voor langere tijd. Door meer dan voldoende vermogen en luxe aan boord een perfecte auto om in 1x van Nederland naar de wintersport te rijden. Met deze Peugeot is het geen uitdaging meer! Dan mag Peugeot het wel een GT Line noemen, maar wij vinden het een echte GT!

Design

Enorme slagtanden als dagrijverlichting, kleine horizontale lijnen die de snorharen symboliseren en koplampen lijken op de ogen van een leeuw die op jacht is. De moderne ontwerptaal van Peugeot, komt echt tot leven in de nieuwste generatie 308. 

Door de hoogglans zwarte elementen van het GT Line pakket en parelmoer witte lak komen deze sportieve details nog beter naar voren. Dat Peugeot zelf ook trots is op het design zie je aan het vernieuwde Peugeot logo waarbij de leeuw met veel detail afgebeeld is. Bovendien heeft Peugeot besloten deze ook nog eens op de zijkant terug te laten komen. 

225pk PHEV

Een GT zou geen echte GT zijn als je vermogen tekort komt op de lange baan. Bij deze 308 heb je 225pk onder je rechter voet. De brandstofmotor, elektromotor en 8 traps automaat werken feilloos samen om altijd op het juiste moment krachtig en andere momenten zuinig te zijn. Een 0 naar 100km/u sprint doet de 308 dan ook in 7.5 seconden en hij houdt bij 235km/u pas op te accelereren. 

Eindeloos comfort

Neem plaats in deze 308 en je treft luxe lederen sportstoelen aan. Elektrisch verstelbaar en met geheugen, handig als je partner de stoel net even anders wilt hebben staan. Voor de koude dagen zet je de stoelverwarming en het verwarmde stuurwiel aan. Moet je ook nog iets langer zitten? Dan kan je als bestuurder of passagier je rustig laten masseren tijdens de reis onder het genot van een mooi stukje muziek via het Focal Premium audio systeem. 

Overal een oogje voor

Een GT die altijd over je schouder met je meekijkt zorgt voor ontspannen rijden. Assistentie- en controlesystemen zoals adaptieve cruise control, lane assist, een 360 graden camera of grootlichtassistent helpen je als bestuurder bij elk moment van de rit.