Gereedschapswagens Snap-on

Weinig branches zijn zo dynamisch en veranderlijk als de autobranche. Wat vandaag revolutionair en high-tech is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Innovaties gaan namelijk razendsnel in autoland. Daarom zetten wij onze transformatiemotor in de turboversnelling, en blijven we investeren in vernieuwing. En daar horen moderne gereedschappen en tools natuurlijk ook bij! Bekijk hier onze nieuwste aanwinsten: gereedschapswagens van het premiummerk Snap-on

Snap-on gereedschapswagen

Did you ever saw that movie?

Wellicht komen de Snap-on gereedschapswagens jou bekend voor. Dat zou zomaar eens kunnen kloppen! In bekende Amerikaanse series en films zijn het namelijk graag geziene decorstukken. Je kunt de gereedschapswagens van Snap-on tegenkomen in CSI Las Vegas, CSI Miami, CSI New York, Accoding to Jim, 24, Gone in 60 Seconds en OCC. How cool is that!

Geen decorstuk

In onze werkplaats dienen de Snap-on gereedschapswagens echter niet als decorstuk. Ze zijn meteen in gebruik genomen door enthousiaste collega’s! Nu zul je je vast en zeker aanvragen waarom wij investeren in exclusieve gereedschappen. Het zit zo: een dynamische branche vraagt om een dynamische werkplek. De soms grote investeringen die hiervoor benodigd zijn, kunnen het meer dan waard zijn. 

Verduurzamen met gereedschappen

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat de Snap-on gereedschapswagens de productiviteit en welzijn van technici verhogen, en tegelijkertijd MVO bevorderen: zelfs na 20 jaar intensief gebruik zullen ze het nog niet begeven. Dit sluit naadloos aan bij ons toekomstbeeld: we willen onze klanten compleet ontzorgen, terwijl we mens en milieu zo laag mogelijk belasten.

Benieuwd?

Benieuwd wat onze collega’s te vertellen hebben over de splinternieuwe Snap-on gereedschapswagens of wil je ze met je eigen ogen bekijken? Breng een bezoekje aan één van onze vestigingen.