Hoe bezorg je keuzestress bij een Volvoliefhebber?

De XC60 Plug-in Hybrid

Voor de echte liefhebbers van mooie Volvo's is er best wel wat keuze op het gebied  van mooie plug-in hybrides, zuinige (volledig elektrische of hybride) SUV's, sportieve stationwagons en comfortabele sedans. Alles combineren? Dan hebben wij nu 2 prachtige sportieve Volvo XC60 modellen op voorraad.

T8 AWD Polestar Engineered

Een prachtige Polestar Engineered, dus de meest sportieve uitvoering! De goud-gele remmen en felgekleurde gordels maken het onmiskenbaar Polestar. De kenners weten ook dat je bij deze de Öhlins dempers en veerpootbrug onder de motorkap weer kan vinden. Uitgerust met bijna elk denkbare optie. Bowers en Wilkins audio, 360 graden camera, alle bestelbare hulpsystemen uit 2019, elektrisch glazen panoramadak, elektrisch wegklapbare trekhaak en nog veel meer. 

RechargeT6 AWD Ultimate Dark

Ultimate Dark, de sportieve lijn van de subtiele facelift. Uitgerust met Harman Kardon Audio, 360 graden camera, head-up display, en niet te missen; Google infotainment. Het meest moderne systeem dat je terug kan vinden in je auto. Google Maps als standaard navigatiesysteem. Maar ook het chique "Orrefors Sweden" Kristalglazen pookje, stoelverwarming voor en achter en een panoramadak. 

De sportieve details van het Dark pakket komen excellent naar voren door de Chrystal White Pearl exterieurlak. Een plaatje voor het oog!

Kan jij een keuze maken?