Verzekering / Alarm

Audi S4 handrem

Verzekeringen

Voordat u met uw auto de weg op mag bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. In samenwerking met de Bovag bieden wij u de mogelijkheid om uw auto te verzekeren. Hierdoor sluit u bij ons heel eenvoudig uw autoverzekering af. U ervaart de service die u van ons gewend bent en de zekerheid van de Bovag.

U stelt zelf uw autoverzekering samen en kunt kiezen voor de dekking die bij u past. Klik hier om uw premie te bereken en/of uw verzekering af te sluiten. Uiteraard voorzien onze gecertificeerde adviseurs u ook graag van advies.

Eveneens kunt u bij ons uw auto verzekeren tegen pech.

Pech onderweg is ontzettend vervelend. Voor onze klanten doen wij altijd onze uiterste best om de afhandeling zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden wij u, in samenwerking met de Bovag, de mogelijkheid uw auto te verzekeren tegen pech. U bent dan verzekerd van een uitmuntende service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Klik hier om uw premie te berekenen en/of uw verzekering af te sluiten. Uiteraard voorzien onze gecertificeerde adviseurs u ook graag van advies.

Bereken uw premie

BMW Displaysleutel

Alarmsystemen

Diverse verzekeringsmaatschappijen vereisen een SCM goedgekeurd alarmsysteem. Deze eisen zijn afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de cataloguswaarde van de auto. Veel moderne auto’s zijn af fabriek niet voorzien van het juiste alarmsysteem. Wij kunnen deze voor u inbouwen en voorzien van het juiste certificaat. De kosten hiervan bedragen:

  • Alarmsysteem klasse 3 met hellinghoek detectie – € 945,-
  • Alarmsysteem klasse 4* met volgsysteem – € 850,-, maandelijkse kosten € 20,50.
  • Alarmsysteem klasse 5** met volgsysteem en doormelding naar de alarmcentrale € 850,-, maandelijkse kosten € 25,35
  • Mechanische beveiliging van Bearlock, stuurslot of versnellingsbak € 725,-
  • Peilsysteem Allsetra (enkel i.c.m. een goedgekeurd basisalarm) € 485,-

* Let op: Een klasse 4 alarm kan alleen i.c.m. een SCM goedgekeurd klasse 1 of klasse 3 alarm.

** Let op: Een klasse 5 alarm kan alleen i.c.m. een SCM goedgekeurd klasse 3 alarm.

Voor meer informatie betreft goedgekeurde alarmsystemen kunt u contact opnemen met onze verkopers.