Auto diagnose

GMTO Pass Thru

Voor het onderhoud  van een moderne auto is het belangrijk de software te laten controleren en eventuele updates vanuit de fabrikant te installeren. Zo zorg je voor een veilige rijervaring en verleng je de levensduur van de auto. Daarnaast helpt een diagnose ook bij het achterhalen van eventuele terugroepacties vanuit de fabrikant en het inleren en coderen van sleutels en trekhaken in de boordcomputer. Bij Auto Haarhuis is het mogelijk een software-diagnose uit te laten voeren middels een GMTO Pass Thru. 

Diagnose en software updates
Onze specialisten in de garage verzorgen een complete diagnose van je auto en updaten de software direct vanuit de fabrikant. Heb je bijvoorbeeld een softwarefout waarbij het remlampje blijft branden? Dan is er wellicht een softwareupdate beschikbaar en kunnen wij deze voor je installeren. Dankzij een OEM (Original Equipment Manufacturer) training  vanuit GMTO zijn onze monteurs kundig met de software van verschillende autofabrikanten. 

Serviceboekje invullen 
Als onderdeel van de diagnose en update vullen wij ook digitaal het serviceboekje van de auto in. 

Zo is zowel in Nederlands als buiten de landsgrenzen altijd te zien dat de auto fabrieksmatig is onderhouden. Ook behoud je zo de fabrieksgarantie voor je auto, wat natuurlijk wel zo prettig is!

GMTO Pass Thru mogelijkheden per automerk 
De GMTO Pass Thru is mogelijk voor de volgende merken: 

Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Jaguar, Lancia, Land Rover, Mercedes, Mini, Open, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een specifiek merk of type auto? Neem dan gerust contact laat je vrijblijvend informeren door onze monteurs.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×