Auto onderhoud

Auto onderhoud

Bij AutoHaarhuis zijn er verschillende mogelijkheden wanneer het op onderhoud van de auto aankomt. Met de nieuwste apparatuur kan AutoHaarhuis het beste onderhoud voor jouw auto garanderen.

AutoHaarhuis onderhoud
Bij AutoHaarhuis kunt u terecht voor zowel kleine als grote onderhoudsbeurten. Met een kleine onderhoudsbeurt kunnen problemen vroegtijdig worden ontdekt en verholpen. Bij deze kleine beurt worden onderdelen die slijtagegevoelig zijn zoals banden, remmen en verlichting gecontroleerd.
Bij een grote beurt bij AutoHaarhuis wordt de complete hele auto grondig nagekeken en wat nodig is vervangen. Denk hierbij aan het vervangen van olie, vervangen van luchtfilter, verlichting controleren etc.

Winter- en zomercheck
Tijdens een wintercheck wordt jouw auto klaargemaakt voor de winter, zodat u niet in de kou komt te staan. Er wordt tijdens deze check gekeken naar wintergevoelige punten en veiligheidsaspecten van jouw auto. Hierbij wordt de kant op bijvoorbeeld startproblemen of vastgevroren onderdelen tegengegaan en kunt u in de winter veilig de weg op. Ook wordt er gekeken naar bijvoorbeeld de accu, verlichting, ruitenwissers, koelsysteem, remblokken etc.
Met een zomercheck wordt jouw auto gereed gemaakt voor de zomer en gecontroleerd op alle vitale punten. Hierbij wordt er voor gezorgd dat je zonder zorgen bijvoorbeeld op vakantie kunt. Tijdens deze check wordt er dan ook gekeken naar de remblokken, het koelsysteem, de trekhaak, vloeistofniveau, V-snaren, bandenspanning, oliepeil etc.

Airco service
Een Airco zorgt voor verkoeling in de auto en voorkomt het beslaan van autoruiten, zodat je zicht op de weg niet wordt beperkt. Bij AutoHaarhuis beschikken wij over de nieuwste technieken, apparatuur en kennis om de juiste service te bieden voor jouw airco een auto. Zo bieden bij onze Airco service wij de mogelijkheid om al jouw aircosystemen te controleren, reinigen en onderhouden.

Autobanden
Autobanden zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Het is daarom belangrijk dat deze goed worden onderhouden en gecontroleerd. Daarom kunnen wij bij AutoHaarhuis meerdere diensten verlenen wanneer het aankomt op jouw autobanden. Zo kunnen wij jouw banden monteren, balanceren, reinigen en opslaan in ons bandenhotel.

Voor meer informatie of vragen over het schadeherstel van AutoHaarhuis kun je gerust contact opnemen met ons, kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×