Autobanden

Autobanden

Autobanden zijn misschien wel de belangrijkste onderdelen van jouw auto. Het is daarom belangrijk dat deze goed worden onderhouden en gecontroleerd. Daarom kunnen wij bij AutoHaarhuis meerdere diensten verlenen wanneer het aankomt op jouw autobanden. Zo kunnen wij jouw banden monteren, balanceren, reinigen en opslaan in ons bandenhotel.

Bandenmontage
Wij bezitten bij AutoHaarhuis over de nieuwste bandenmontage-apparatuur, waarmee wij banden tot 27 inch kunnen monteren op jouw auto. Deze machines zijn volautomatisch zodat beschadigingen aan velgen en banden worden voorkomen.

Banden balanceren
Wanneer u trillingen in het stuur waarneemt, zou dit makkelijk kunnen komen door een afwijking in de banden. Dit kunnen wij bij AutoHaarhuis eenvoudig opsporen, met behulp van onze Hunter GSP 97000 Roadforce. Dit is een unieke balanceermachine die afwijkingen in de banden weergeeft. Daarnaast controleert hij de velgen en de positie van de banden en geeft achteraf een nauwkeurig advies.

Bandenreiniging
Bij AutoHaarhuis is er de mogelijk om uw banden te laten reinigen. Door het wiel met twee verschillende soorten granulaat en verwarmd water te reinigen, zijn jouw wielen weer als nieuw. We maken geen gebruik van agressieve chemicaliƫn of schadelijke hoge druk. Hierdoor wordt inwerking van vuil en zout tijdens de opslagperiode voorkomen en gaan jouw banden langer mee. Ook voordat de banden in het bandenhotel worden opgeslagen worden de banden goed gereinigd.

Bandenhotel
Voor de opslag van winter- of zomerbanden heeft AutoHaarhuis Geesteren een opslagplaats voor jouw banden. Dit bandenhotel is voorzien van verschillende functies om jouw banden zo goed mogelijk op te slaan.

Voor meer informatie of vragen over autobanden service van AutoHaarhuis kun je gerust contact met ons opnemen, kom langs in onze showroom of maak direct een afspraak.

tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×