EDGe Mobility

Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s? Of zoekt u een garage om uw elektrische of hybride auto te onderhouden? Dat kan bij uw eigen garage! Auto Haarhuis is namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

Uw specialist in elektrisch rijden

Kwaliteitskeurmerk hybride en elektrische auto’s

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van hybride en elektrische auto’s. Dankzij de trainingen van EDGe Mobility heeft het team van Auto Haarhuis specialistische kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Hierdoor kan ons team u optimaal informeren en van dienst zijn. Voor het juiste advies bent u bij Auto Haarhuis dus aan het juiste adres. Bent u van plan om een hybride- of elektrische auto aanschaffen? Neem een kijkje tussen onze occasions.

Juiste diagnose voor uw hybride of elektrische auto

Net als een benzine- of een dieselauto, heeft uw hybride- of elektrische voertuig ook goed onderhoud nodig. Om dure reparatiekosten te voorkomen, is het belangrijk dat u geregeld een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Bij Auto Haarhuis is de werkplaats voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Doordat onze diagnose specialisten beschikking hebben over de juiste tools én kennis, zijn zij in staat om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er onverhoopt een complex vraagstuk tussen zitten, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Laadpaal voor uw hybride- of elektrische auto 

Heeft u een hybride- of elektrische auto? Dan is het handig dat u over de juiste laadpaal beschikt om uw auto goed op te laden. Ook voor het aanschaffen van een laadpaal kan Auto Haarhuis u optimaal adviseren. Koopt u een laadpaal bij ons, dan komen wij deze kosteloos bij u installeren.

Auto Haarhuis beschikt over laadstations. Bent u tijdens openingstijden op bezoek? Dan kunt u uw auto opladen.

Wilt u meer informatie over hybride of elektrisch rijden of heeft u vragen? Het team van AutoHaarhuis adviseert en informeert u graag. 

Official Partner EDGe Mobility
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×