Garage en onderhoud Geesteren

Op zoek naar een betrouwbare garage en onderhoud in Geesteren? Dan ben je bij AutoHaarhuis aan het juiste adres. We zijn een erkende en onafhankelijke garage waar je terecht kunt voor al het onderhoud, APK, autobanden, winterbanden, airco service, zomerbanden en een grote- of kleine beurt aan je auto. Ook met autoschade kun je bij ons terecht. AutoHaarhuis is niet zomaar een autobedrijf en garage. We zijn een dienstverlener in mobiliteit en helpen je graag weer op weg.

Garage en onderhoud Geesteren

APK Geesteren

AutoHaarhuis is het adres voor een APK in Geesteren. AutoHaarhuis biedt minimale wachttijden, altijd een scherp tarief en je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Als je auto gekeurd is op de standaard punten, ontvang je een compleet keuringsrapport. Dit rapport ontvangt je altijd van ons, zowel bij goedkeuring als bij afkeuring van jouw auto. Naast reparatie- en afkeurpunten bespreken wij ook samen met je de adviespunten. Op deze manier ben je volledig op de hoogte en kun je altijd weer snel op weg.

Grote beurt auto Geesteren

Onderhoudsbeurten worden vaak jaarlijks aangeraden om serieuze schade aan je auto te voorkomen. Woon je in Geesteren en is jouw auto toe aan een grote beurt? Plan hier gemakkelijk en snel je onderhoudsbeurt in onze online werkplaatsplanner. Je ziet direct wanneer er tijd voor jouw beschikbaar is en je hebt binnen een mum van tijd de afspraak gemaakt. Onze medewerkers helpen je dan graag verder en bieden je altijd transparant advies over jouw auto. 

Kleine beurt auto Geesteren

Een kleine beurt is vaak in een mum van tijd gedaan, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Ben je opzoek naar een kleine beurt voor jouw auto in de buurt van Geesteren? Kom dan langs bij AutoHaarhuis, onze expert controleren jouw auto op ruim 25 belangrijke functies en we zorgen ervoor dat je weer veilig de weg op kan. Bij een kleine beurt controleren wij autobanden, uitlaat, schokdempers, filters en remmen nauwkeurig. Natuurlijk vullen we ook voor jou de vloeistoffen bij en verversen we de olie en het oliefilter van jouw auto.

Airco Service AutoHaarhuis

AutoHaarhuis biedt volautomatische airco service aan personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Onze apparaten maken een eenvoudige, tijdbesparende en nauwkeurige service van jouw aircosystemen mogelijk. De combinatie van deze gloednieuwe technologie en de kennis van onze medewerkers zorgt ervoor dat alle wettelijke normen nageleefd worden op gebied van prestaties en veiligheid. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk en snel zorgen dat jouw airco het weer vlekkeloos doet.

Winterbanden Geesteren

Ben je op zoek naar winterbanden in Geesteren of wil je banden laten verwisselen? Dat kan bij AutoHaarhuis. Winterbanden zijn niet alleen nodig bij sneeuw en ijzel. Ze zorgen ook voor meer grip bij een nat en koud wegdek. Het is daarom belangrijk dat jouw zomerbanden of all-seasonsbanden tijdig laat vervangen. Wij raden je aan om je winterbanden te vervangen als de temperatuur onder de 7 graden Celsius daalt. AutoHaarhuis bied je een breed assortiment autobanden, winterbanden, runflatbanden, budgetbanden en SUV-banden. Wij adviseren je graag over de geschikte autoband voor je auto en rijstijl.

Zomerbanden 

Zomerbanden zorgen zijn cruciaal voor jouw veiligheid, rijcomfort en zelfs voor jouw brandstofverbruik. Hier kun je immers flink mee besparen. Het grootste gedeelte van het jaar rijdt je in Nederland op zomerbanden. Wij bieden je daarom een breed assortiment autobanden, zomerbanden, runflatbanden, budgetbanden en SUV-banden. Wij adviseren je graag over de geschikte autoband voor jouw auto en rijstijl. Kom langs bij AutoHaarhuis in Geesteren.

Garage en onderhoud Geesteren
tot 21:00
Filters toepassen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×